AKUMED ORDINACIJA ZA AKUPUNKTURU I BIOREZONANTNU TERAPIJU

Adresa: Matije Korvina 15, Subotica
Subotica Telefon: 024/555-881
Email: dusicatumbas@gmail.com
Web: www.akumed.rs
4/ 5stars

Na samom početku svog lekarskog rada, pre 25 godina u opštoj praksi,u kontaktu sa velikim brojem pacijenata uočila sam da ne postižem izlečenje bolesti već samo drzim pod kontrolom stanje i posledice osnovne bolesti. Zasto je to tako?

- Pitala sam se i shvatila da ne otkrivam UZROK bolesti i samim tim ne mogu dovesti pacijenta do izlečenja. Otkrila sam da mnogi spoljašnji faktori utiču na ljudski organizam kao i da je psihičko i mentalno stanje pacijenta povezano sa razvojem bolesti. Uvidela sam da ishrana može da pogorša i isto tako popravi stanje. Krenula sam u potragu za novim znanjima i tako otkrila holisticki pristup čoveku kao jedinstvenoj celini nerazdvojivoj od okoline. Akupunktura i drevna Kineska medicina obasjali su ljudski organizam novim svetlom i ponudili mogućnost vraćanja zdravlja. Rezonantna terapija istim svojim holističkim pristupom ponudila je lagodniju i bezbolniju metodu vraćanja u ravnotežu poremećaja nastalih u telu. Dodaci ishrani koji dopunjuju esencijalne ( važne) sastojke čelijama za uspostavljanje pravilnih biohemijskih procesa. Sve ove metode daju prave rezultate – pacijent govori – Ja sam odlično.

To je bila sasvim čvrsta osnova da se u svojoj praksi okrenem prirodnim načinima lečenja da ne nanosim nikakvu štetu ljudskom organizmu, naprotiv da donosim veliku dobit.

Ordinacija AKUMED u Subotici postoji od 1997.godine. Sada nas ima u timu 3 medicnske sestre i jedan lekar. Svi zajedno se dopunjujemo i međusobno podstičemo na kvalitetan rad u cilju pomoći pacijentima. Biće vam drago kad nas upoznate, osećaće te se lepo tokom terapija i uvek će te nam se obratiti ponovo, ako ne za sebe onda za vase najbliže koji imaju neki problem zdravstvene prirode.

DR. DUSICA TUMBAS