• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt
 • SPECIJALNA OFTALMOLOŠKA BOLNICA ELIKSIR

  Oftalmološke ordinacije Novi Sad

  Adresa: Marodićeva 12, Novi Sad

  AKCIJA ZA DECEMBAR

  NOVE  HUMANITARNE AKCIJE I SPECIJALNI POPUSTI

  Sve za bolji vid

  Specijalna oftalmološka bolnica “Eliksir” u Novom Sadu nastavlja akcije borbe protiv slepila.

  U tom cilju, organizovala je  besplatno merenje očnog pritiska i odobrila niz popusta na preglede oka radi prevencije slepila, čuvanja i poboljšanja vida.  

  Akcija bolnice “Eliksir” se nastavlja, te će u toku DECEMBRA  meseca pored već ustaljene akcije besplatnog merenja očnog pritiska, popust na preglede od 40%  imati osobe obolele od dijabetesa. Treba napomenuti da dijabetes izaziva vrlo ozbiljne komplikacije na očnom dnu, koje mogu dovesti do smanjenja ili potpunog gubitka vida, te je rano otkrivanje  proliferativne dijabetesne retinopatije i njeno pravovremeno lečenje od neprocenjive važnosti za što duže očuvanje vida osoba obolelih od dijabetesa. Pored popusta na oftalmološki pregled pacijenti će imati popuste od 50%  i na kompjuterizovano vidno polje  i ultrazvuk.
   
  Pregledi se zakazuju!

  Sve neophodne informacije o pregledu, mogu se  dobiti pozivom na telefonski broj ( 021) 444-716, 445-946  i  065 444 71 66.

  Specijalna oftalmološka bolnica “Eliksir”, koja raspolaže savremeno opremljenom dijagnostičkom linijom  i u kojoj pored naših lekara preglede obavljaju i  gostujući ruski oftalmohirurzi iz Kaluge, smestena je u N. Sadu, ul. Marodiceva 12. ( iza Betanije)

  **************************************

  SPECIJALNA OFTALMOLOŠKA BOLNICA ELIKSIR Specijalna oftalmološka bolnica Eliksir u Novom Sadu (Marodićeva 12) radi u okviru srpsko-ruskog preduzeća Eliksir-Kaluga d.o.o. Novi Sad od 1993. god. Bolnica je opremljena najsavremenijom opremom za dijagnostiku i lečenje oka dece i odraslih. Poznata je po dugogodišnjoj stručnoj i poslovnoj saradnji sa čuvenom ruskom Očnom klinikom Fjodorov u Kalugi - Državnom ustanovom Međusektorskog naučno-tehničkog kompleksa Mikrohirurgija oka Fjodorov Ministarstva zdravlja Ruske federacije.

  U Specijalnoj oftalmološkoj bolnici Eliksir stalno gostuju najpoznatiji ruski oftalmohirurzi sa Očne klinike Fjodorov, koji kao konsultanti, pored naših oftalmologa, obavljaju konsultativne preglede pacijenata. Zahvaljujući toj saradnji razvijen je i Program bolnice Eliksir - U Kalugu po bolji vid posvećen operativnom i specifičnom konzervativnom lečenju očnih oboljenja po metodama akademika Fjodorova, oftalmohirurga svetskog glasa. Bolnica Eliksir svakog meseca organizuje putovanje pacijenata u Rusiju na lečenje i operacije oka u okviru Programa U Kalugu po bolji vid.

  Svi pacijenti obuhvaćeni ovim Programom imaju besplatne kontrolne preglede u Bolnici Eliksir uz konsultaciju gostujućeg ruskog oftalmohirurga, tri meseca nakon operacije i specijalne popuste u okviru produženog lečenja u Novom Sadu.

  Tokom dugogodišnje saradnje sa Očnom klinikom Fjodorov u Kalugi (Rusija) urađeno je preko 16 hiljada složenih operacija na oku i drugih medicinskih usluga pacijentima koji su tamo otputovali u organizaciji bolnice Eliksir, dok je u Novom Sadu, u ovoj bolnici, urađeno preko 100 hiljada konsultativnih pregleda a od toga je polovina bila u okviru humanitarnih programa.

  Specijalna oftalmološka bolnica Eliksir poznata je i po stalnim humanitarnim akcijama koje su namenjene bebama, trudnicama, deci slepih i slabovidih, penzionerima, obolelima od dijabetesa.

  Specijalna oftalmološka bolnica Eliksir ima modernu dijagnostičku opremu i vrhunski medicinski tim koji pruža svoje usluge pacijentima iz Srbije, Crne Gore i bivših jugoslovenskih republika. Sve se to odvija u osam izuzetno dobro opremljenih specijalističkih kabineta:

  - KABINET ZA DIJAGNOSTIKU
  - KABINET ZA SPECIJALISTIČKE OFTALMOLOŠKE PREGLEDE
  - KABINET ZA KONTAKTNA SOČIVA
  - KABINET ZA ARGON LASER
  - KABINET ZA VIDNO POLJE
  - KABINET ZA ENERGETSKE STIMULACIJE
  - KABINET ZA AKUPUNKTURU
  - KABINET ZA VLOK

  Radno vreme bolnice:
  - svakog radnog dana od 08 - 14h
  - subotom i nedeljom od 08 - 13h

   
   
  FOTO