• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt

 • Član 5 godina

  JURKO DOO

  Auto delovi Šabac

  Adresa: Kralja Milutina 18, Šabac
  Telefon: 015/60-08-85

  Preduzeće Jurko se prometom auto delova bavi od 1999. godine.

  U početku osnovna delatnost firme je bio promet motornim uljima i mazivima.

  Uvidevši potrebu potrošača da na jednom mestu dobiju kompletnu ponudu uz veliki izbor,stalno smo širili asortiman.

  U našoj ponudi su se našli vodeći brendovi kako stranih, tako i domaćih proizvođača ulja i maziva....
  Castrol, valvoline, mobil, shell, elf, total, selenia, opel, ford, bmw, bergoline, manol, galax, optima, fam, nisotec, viskol, exol.... sa gotovo kompletnom proizvođačkom ponudom.

  Širenjem asortimana smo došli na vodeću poziciju u regionu u prodaji svih vrsta remenja....

  U našoj ponudi se sada nalazi već preko 3.000 različitih pozicija klinastog, nazubljenog, kanalnog, zupčastog remenja i remenja za industriju....

  U našoj ponudi se takođe nalaze i vodeći proizvođači auto baterija -  akumulatora varta, energizer, proatomic, firecell, topla, vesna, monbat u svim veličinama i snagama.

  Vodeća smo maloprodaja i u prodaji pnemuatilka za sva putnička, teretna vozila i poljoprivrednu mehanizaciju  sledećih proizvođača.... tigar, sava, micheline, bfg, goodyear, trayal, rumaguma....

  Poslednjih godina ponudu smo upotpunili svim vrstama fitera za ulje vazduh, gorivo i klimu za sva putnička i teretna vozila i poljo i industrijsku mehanizaciju, semerinzima svih vrsta i veličina, ležajevima točka, kompletnim rešenjima za kočne sisteme ( PLOČICE, PAKNE I DISKOVE ), amortizerima za sva putnička vozila, obaveznom opremom i kompletnom ponudom auto kozmetike i opreme za vozilima....

  Poslednja investicija nam je punuda kompletnih rešenja za TRAP za sva alfa romeo, fiat, renault, opel i vozila VW grupacije.

  Ove godine nam se i ispunio višegodišnji cilj, otvaranje savremenog LAKOG auto servisa, sa dva radna mesta čime smo kupcima ponudili veliki izbor delova i opreme za kompletno redovno održavanje vozila.

  Kupovinom bilo kog dela u maloprodaji kupci dobijaju besplatnu  zamenu u našem servisu....

  Od besplatne zamene ulja, svih filtera, remenja, akumulatora, pločica, pakni, diskova, ležajeva točka, guma, svih delova trapa,čime se ostvaruje značajna ušteda,  kako u vremenu potrebnom za dijagnostiku, kupovinu i ugradnju delova, tako i na značajnoj finansijskoj uštedi jer se ne plaća naknadna ugradnja delova!


  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!
  Pošaljite poruku