SUDSKI TUMAČ ZA SVE JEZIKE BRAVISSIMO

Adresa: Braće Jovanovića 43, Pančevo
Pančevo Telefon: 064/187-80-47
Telefon: 066/341-495
Email: info@bravissimo.rs
Web: www.bravissimo.rs
4/ 5stars

MERIMO KVALITET REČIMA! BRAVISSIMO – Sudski tumači za sve jezike u PANČEVU!

Agencija „Bravissimo” pruža prevodilačke usluge za više od 50 jezika.

Poslovanje ove agencije zasniva se na pouzdanosti i kvalitetu, a za ostvarenje tog cilja ključni su upravo prevodioci, čija je stručnost temelj svakog uspešno završenog projekta.

MI PREVODIMO:

– izvode iz matičnih knjiga
– uverenja o prebivalištu
– uverenja o nekažnjavanju i neosuđivanosti
– diplome i svedočanstva
– saobraćajne dozvole
– bilo koje vrste ugovora i sudskih presuda i rešenja
– svu ostalu ličnu dokumentaciju

NAŠE PREDNOSTI U ODNOSU NA KONKURENCIJU

1. STRUČNOST

Budući da agencijom upravlja sudski tumač, budite sigurni da ćete kod nas dobiti ne samo odličan prevod već i savete vezane za naknadnu overu Vaših dokumenata (overene fotokopije, overa Haškim apostilom, šta je potrebno od dokumentacije za dobijanje državljanstva, nostrifikaciju diplome itd.)

2. HITNI PREVODI – „DANAS ZA DANAS” I „DANAS ZA ODMAH”

Prvi put u Pančevu možete da dobijete prevode na bilo koji jezik ISTOG DANA!

Budući da imamo široku mrežu saradnika na teritoriji cele Srbije, možemo da Vam obezbedimo prevode u roku od 15 minuta do 24h!

3. GARANCIJA KVALITETA

Na sve naše prevode dajemo i garanciju kvaliteta.

Sudski tumač za engleski jezik u Pančevu
Svi naši sudski tumači za engleski jezik imaju visoko obrazovanje i ispunjavaju zakonom utvrđene uslove za rad kao ovlašćeni sudski tumači i prevodioci za engleski jezik.

Sudski tumač za nemački jezik u Pančevu
Sarađujemo sa preko 20 tumača za nemački jezik. Svu dokumentaciju koju morate da prevedete na nemački – možete poveriti nama!

Sudski tumač za italijanski jezik u Pančevu
Kod nas možete dobiti prevode sa srpskog na italijanski i sa italijanskog na srpski s overom tumača za italijanski u Pančevu, u roku od 15 minuta! Italijanski je naša specijalnost. Preko 12 godina iskustva u prevođenju sa italijanskog na srpski i obratno.

Sudski tumač za francuski jezik u Pančevu
Svi naši sudski tumači za francuski u Pančevu imaju odgovarajuće visoko obrazovanje za francuski jezik i poseduju potpuno znanje francuskog jezika sa kog prevode i na koji prevode pisani tekst ili usmeni govor.

Sudski tumač za hrvatski jezik u Pančevu
BRAVISSIMO Vam omogućava da sva Vaša dokumenta brzo i povoljno prevedete na hrvatski jezik s overom tumača za hrvatski.

Sudski tumač za švedski jezik u Pančevu
Prevodilačka agencija BRAVISSIMO obezbedila je prevodioce za švedski jezik. Više ne morate da odlazite iz Pančeva da biste preveli Vaša dokumenta na švedski.

Sudski tumač za makedonski jezik u Pančevu
Za prevode na makedonski, baš kao i što je slučaj sa slovenačkim, nije potrebna overa Haškim apostilom, jer između Srbije i Makedonije postoji bilateralni ugovor o međusobnom oslobađanju javnih isprava od legalizacije, tačnije Ugovor o pravnoj pomoći u građanskim i krivičnim stvarima od 29. 11. 2011. Stupio na snagu 05. 02. 2013. To znači da se ta dokumenta ne overavaju Haškim apostilom.

Sudski tumač za ruski jezik u Pančevu
Ako živite u Pančevu i želite prevod sa srpkog na ruski i obratno, overen od strane sudskog tumača za ruski  – mi Vam nudimo rešenje!

Sudski tumač za slovenački jezik u Pančevu
Važno je da znate da kada prevodite dokumenta sa slovenačkog na srpski s overom sudskog tumača za slovenački, kod nas u Pančevu, ti prevodi ne podležu overi Haškim apostilom.
Dakle, dovoljan Vam je samo prevod sudskog tumača za slovenački da bi dokument bio priznat u Sloveniji.

Sudski tumač za španski jezik u Pančevu
Svi naši tumači za španski imaju dugogodišnje iskustvo u prevođenju i mogu Vam svojim savetima pomoći da lakše prođete kroz procedure podnošenja dokumenata ambasadama ili drugim stranim organima.

Sudski tumač za kineski jezik
Sarađujemo i sa tumačima za kineski jezik u Pančevu i obezbeđujemo brzu i kvalitetnu uslugu. Kineski jezik u Pančevu jedan je od najtraženijih kombinacija i mi Vam stojimo na raspolaganju za sve vrste prevoda.

Sudski tumač za rumunski jezik u Pančevu
Zbog velike potražnje, za ovaj jezik, kao jedan od službenih jezika Evropske unije, vršimo prevođenje sa rumunskog jezika i na rumunski jezik u sklopu prevodilačke agencije Bravissimo uz pomoć stručnih prevodilaca i sudskih tumača za rumunski jezik u Pančevu.

Sudski tumač za bugarski jezik u Pančevu
Prevodilačka agencija Bravissimo uz pomoć svojih saradnika – stručnih prevodilaca i sudskih tumača za bugarski jezik – prevešće za Vas bilo koji dokument, a kvalitetan prevod garantujemo višegodišnjim prevodilačkim iskustvom.

Sudski tumač za češki jezik u Pančevu
Naši sudski tumači za češki jezik prevešće sva Vaša dokumenta u najkraćem mogućem roku. Iako nemamo registrovanog tumača za češki jezik u Pančevu, preko naše agencije možete prevesti bilo koji dokument i dobiti prevod u toku istog dana kada i podnesete.

Posetite nas i na našem drugom sajtu: www.sudski-tumac-pancevo.com

PROVERITE NAS!