• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt

 • Član 10 godina

  PROVERBUM DOO

  Sudski tumači, prevodioci Novi Sad

  Adresa: Hajduk Veljkova 11/4, Novi Sad
  Telefon: 021/47-25-227
  Poslujemo od: 2003.

  Proverbum d.o.o. je profesionalna prevodilačka kompanija osnovana 2003. godine, specijalizovana za lokalizaciju i izvršenje složenih prevodilačkih projekata u dogovorenom roku i u okviru dogovorenog budžeta.

  Naš pristup procesu prevođenja zasniva se na timskoj i projektnoj organizaciji. To znači da je svaki naručeni prevod projekat za sebe i trudimo se da sa svakim klijentom uspostavimo partnerski odnos na obostrano zadovoljstvo.

  Prevodilački tim karakteriše znanje jezika, stručnost, motivisanost, veštine upotrebe savremenih tehnologija u službi procesa prevođenja kao i kvalitet, fleksibilnost i pouzdanost svakog člana tima. Posebna pažnja poklanja se upravljanju prevodilačkim projektima i obezbeđivanju kvaliteta prevoda.

  USLUGE:

  LOKALIZACIJA podrazumeva prevod koji je prilagođen tržištu i/ili ciljnoj grupi. Tekst se prilagođava jeziku tržišta, društvenim i drugim zahtevima uzimajući u obzir lingvističke i kulturološke aspekte koji se moraju ili prilagoditi ili izuzeti u celosti. Lokalizacija predstavlja kreiranje verzije na ciljnom jeziku i prilagođavanje sadržaja, stila, kulturoloških konvencija državi i jeziku na kojem će se koristiti.

  U okviru usluga lokalizacije vršimo prevod softvera, softverske dokumentacije, uputstava za upotrebu, materijala za elektronsko učenje, marketing materijala itd.

  PREVOĐENJE se zasniva na timskoj i projektnoj organizaciji. Prevodilački tim karakteriše znanje jezika, stručnost, motivisanost, veštine upotrebe savremenih tehnologija u službi procesa prevođenja kao i kvalitet, fleksibilnost i pouzdanost svakog člana tima. Posebna pažnja poklanja se upravljanju prevodilačkim projektima i obezbeđivanju kvaliteta prevoda.

  U okviru usluga pismenog prevođenja vršimo prevođenje opštih tekstova (brošura, kataloga, prezentacija...), poslovnih i finansijskih tekstova, tehničkih tekstova, internet stranica, internet dokumentacije itd.

  U okviru usluga usmenog prevođenja vršimo konsekutivno prevođenje - radionice, radne grupe, okrugli stolovi, poslovni sastanci; simultano prevođenje – veće prezentacije, sajmovi, međunarodni seminari, konferencije, itd.

  OSTALE USLUGE: revizija teksta, lektorisanje, kreiranje i održavanje terminoloških baza, transliteracija, terminološko usklađivanje.

  OBLASTI: finansije, IT, marketing, HR, telekomunikacije, automobilska industrija, proizvodnja, mašinstvo, medicinska oprema, naftna industrija, hemijska industrija, logistika.

  JEZICI: srpski, engleski, nemački, slovenački

  FOTO
  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!
  Pošaljite poruku
  RADNO VREME
  Ponedeljak 08:00 - 16:00
  Utorak 08:00 - 16:00
  Sreda 08:00 - 16:00
  Četvrtak 08:00 - 16:00
  Petak 08:00 - 16:00
  Subota Ne radimo
  Nedelja Ne radimo