KONAK DOBRI POTOK

Restorani Krupanj

Adresa: Lipenović bb, Krupanj
Telefon: 064/389-58-95
Viber: 064/389-58-95
Facebook Instagram
KORISNE INFORMACIJE
Radi nedeljom Radi nedeljom
Pet friendly Pet friendly
Parking Parking
Wifi WiFi

Želite da se sklonite od gradske buke, osetite mir i budite se uz cvrkute ptica. Konak Dobri Potok je odlično mesto za odmor u netaknutoj prirodi.

Novoizgrađeni objekat Konak Dobri Potok nalazi se nadomak Krupnja u zapadnoj Srbiji. Na udaljenosti 30km od Loznice, 60km od Šapca, 130km od Novog Sada i 140km od Beograda.

U sklopu Konaka Dobri Potok nalazi se restoran, kapaciteta do 100 mesta koji je idealan za organizaciju svih vrsta proslava, kao i velika bašta restorana sa dečijim igralištem koja je okružena netaknutom prirodom.

U restoranu možete probati tradicionalnu hranu koju pripremamo s ljubavlju kao i domaće proizvode iz naše Rađevine.

Etno kompleks Konak Dobri Potok nudi 22 smeštajne jedinice koje su rasporedjene u 6 individualnih kućica za smeštaj svojih gostiju. Kućice su različitog kapaciteta (dvokrevetne, četvorokrevetne i petokrevetne) i sve su opremeljene sobom za spavanje, kupatilom, inverter klimama koje se koriste za hlađenje i grejanje kao i TV- uređajem.

Takođe u sklopu etno kompleksa postoji frizerski salon i kao sto smo napomenuli dečije igralište za naše najmlađe goste.

Uskoro očekujemo i proširenje naših smeštajnih kapaciteta, broj ležajeva će čak biti veći od 50 mesta raspoređen u kućice. Kao i izgradnju otvorenog bazena za naše goste, a u planu su sportski tereni u blizini našeg objekta kao i pešačke staze sa putokazima.

KONAK DOBRI POTOK, Lipenović bb, Krupanj
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku