M&V PRINT DIGITAL

Štamparije Ivanjica

Adresa: Lučka reka 13, Ivanjica
Website: mivprint.rs
Facebook Instagram
KORISNE INFORMACIJE
Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije
Slanje poštom / kurirskom službom Slanje poštom / kurirskom službom
Izlazak na teren Izlazak na teren

Od svog osnivanja 2009. godine pa do danas, štamparija M&V Print je oduvek imala jedan isti cilj, a to je da neprekidno dovodi nivo kvaliteta svojih usluga i proizvoda na sve veći nivo.

Oduvek smo težili ka tome da svi naši klijenti dobiju kvalitetno štampan i savršeno dizajniran materijal po pristupačnim cenama i u dogovorenom roku.

Zahvaljujući našim konkurentnim cenama, kvalitetnom radu, brzim rokovima isporuke i usluzi dostave, veliki broj klijenata nas ceni i uvek ponovo bira naše usluge.

Kao relativno mlada firma, štamparija M&V Print nastoji da osigura svoje mesto na tržištu isključivo kvalitetom i pouzdanošću usluga.

Koncept našeg poslovanja zasnovan je na savremenim principima poslovanja koji su okrenuti ka zadovoljstvu klijenata i kupaca.

Zbog toga smo odlučili da svojim klijentima ponudimo najkonkurentnije cene i najkvalitetnije usluge i time im obezbedimo vrhunski kvalitet uz minimalna ulaganja.

Nadamo se da će naši klijenti prepoznati naš trud i da će uz naše usluge postati još uspešniji u svojim poduhvatima, u čemu ćemo i mi nastojati da ih pratimo kroz dalju saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Pozivamo sve zainteresovane da pregledaju naš sajt i detaljnije se upoznaju sa našim asortimanom proizvoda i usluga koje smo u prilici da ponudimo po izuzetno povoljnim cenama.

Flajeri, blokovska roba, fascikle, kese i butik kese, reklamne šibice, koverte, vizit karte, memorandumi i mnogi drugi proizvodi sada su na raspolaganju i u veoma kratkom roku poboljšaće imidž Vašeg poslovanja.

M&V PRINT DIGITAL, Lučka reka 13, Ivanjica
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku
RADNO VREME
Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 08:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo