• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt
 • INPRINT DOO

  Proizvodnja ambalaže Čačak

  Adresa: Konjevići bb, Čačak
  Telefon: 032/400-020
  KORISNE INFORMACIJE
  Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije
  Slanje poštom / kurirskom službom Slanje poštom / kurirskom službom
  Dostava Dostava
  Poslujemo od: 2005.

  Inprint d.o.o. Čačak je boutiqe štamparija specijalizovana za izradu prilagođenih i po meri skrojenih grafičkih proizvoda za svoje klijente.
  Već 15 godina osmišljavamo i izrađujemo fine brošure, kataloge, vinske etikete, i delikatno štampane, štancane, lepljene ili hand-made ambalaže za najrazličitije poslovne sektore i primene.

  Naš je credo: “kvalitet znači da nam se vraća klijent, a ne proizvodi”.
  Ovu krilaticu oživljavamo podižući sopstvene kriterijume kvaliteta iznad očekivanja klijenata.
  Optimizacijom procesa proizvodnje i nadgledanjem svakog njenog segmenta, osiguravamo izuzetnost izrade vaših štampanih proizvoda.

  U pogledu tehnološkog i organizacionog koncepta, naše usmerenje je izrada štampanih materijala vizuelno prefinjenijeg izgleda.
  Naš cilj je da konstantnim poboljšanjem performansi učvrstimo poziciju dobavljača vrhunskih grafičkih proizvoda koje karakteriše veoma dobar odnos cene i kvaliteta.

  Naši klijenti su raznovrsni i različiti u svojim željama i potrebama.
  Od dizajn i marketinških agencija, lokalnih vinarija, destilerija ili proizvođača hrane, do međunarodno prisutnih i poznatih brendova. Stoga svoju ekspertizu klijentima nudimo na fleksibilan i personalan način.

  Iz raznovrsnosti potreba proistekla je i varijabilnost izrade i šarolikost našeg proizvodnog portfolia. U Inprint-u proizvodimo finu kartonsku ambalažu za destilerije, vinarije i konditore,
  vinske i sve ostale etikete na tabaku ili na rolni za proizvode iz prehrambene i hemijske industrije. Zatim promo materijal, kataloge, brošure, display-e, wobblere i hengere, kalendare i monografije.

  Naša misija …

  Da stvaramo izvanredne proizvode koji grade produktivne i trajne odnose sa našim klijentima, dobavljačima i zaposlenima, ostajući verni grafičkom kunstu i posvećeni osvajanju novih tehnologija.

  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!
  Pošaljite poruku
  RADNO VREME
  Ponedeljak 07:00 - 16:00
  Utorak 07:00 - 16:00
  Sreda 07:00 - 16:00
  Četvrtak 07:00 - 16:00
  Petak 07:00 - 16:00
  Subota Ne radimo
  Nedelja Ne radimo