TOP SPIDER DOO

Adresa: Veljka Petrovića 5, Inđija
Inđija Telefon: 022/552-898
Telefon: 063/501-268
Fax: 022/557-690
Email: info@topspider.co.rs
Web: www.topspider.co.rs
4/ 5stars

Naša firma TOPSPIDER već punu deceniju sa velikim uspehom proizvodi bogat asortiman gumeno-tehničkih proizvoda za auto industriju.

U proizvodnji koristimo isključivo najmodernije mašine i aparate.

Iako zvanično postojimo 10 godina, naše puno radno iskustvo iznosi neverovatnih trideset godina, od kada smo počeli sa radom kao zanatska radionica za ručnu proizvodnju alata pod imenom Toplica.

U to vreme uglavnom smo se bavili proizvodnjom letvi i poluosovina volana, manžetna za homokinetičke zglobove, dok smo do danas proširili proizvodnju i na creva interkulera.

Ono što nas izdvaja od sličnih firmi na tržištru je izuzetno visok nivo kvaliteta kao i činjenica da smo u bilo kom trenutku spremni da proizvedemo bilo kakve proizvode od gume u izuzetno brzom roku.

Za manje od 24 sata od kada nam dostavite staro crevo možemo proizvesti nova creva interkulera u bilo kakvom obliku do ø 60mm i do najviše 1m dužine.

U proizvodnji creva koristimo izuzetno kvalitetnu i otpornu neoprene gumu koja može izdržati veliki pritisak bez habanja.

Pored proizvodnje, nudimo i ogroman izbor već napravljenih modela.

Možemo Vašu porudžbinu dopremiti brzom poštom ili pak, ako su u pitanju veće količine, isporučiti na čitavoj teritoriji zemlje.

 

Povratak na: Auto delovi Inđija