RESTORAN LOLA

Adresa: Jug Bogdana 34, Zrenjanin
Zrenjanin Telefon: 023/530-975
Telefon: 069/300-16-90
4/ 5stars

Dobrodošli u LOLA RESTORAN - restoran domaće kuhinje, koji Vam nudi vrhunsku uslugu, hranu i piće u svom objektu kao i catering i organizaciju svih vrsta proslava u Vašem ili našem prostoru. Sam objekat raspolaže sa dve sale otvorenog tipa: manjom, banket salom, kapaciteta do 60 mesta kao i velikom salom kapaciteta do 120 mesta, pogodnom za venčanja, proslave ili tematske večeri. Posebnu atrakciju predstavlja ekskluzivna bašta, kapaciteta 200 mesta, okružena prirodnim zelenilom, sa fontanom koja doprinosi karakterističnoj atmosferi.

Ukoliko nas posetite uverićete se u autentičan ukus domaćih specijaliteta, bilo da se odlučite za gotova jela, jela sa roštilja ili jela po porudžbini. Popularnost gotovih jela uslovljena je brzinom usluge, kvalitetom kao pristupačnom cenom, izbor jela sa roštilja zaista je veliki, dok smo sami posebno ponosni na teletinu kao i jagnjetinu sa ražnja. Uz Vaš izbor sa jelovnika nudimo Vam i adekvatnu paletu najrazličitijih pića.

Topli obroci
Osnovna delatnos naše firme je dostava toplog i hladnog obroka za firme. U vreme kada najveći deo dana provodite na radnom mestu, nudimo Vam izuzetnu ukusnu domaću kuhinju. Obroke isporučujemo u zavisnosti od dogovora u povratnoj ambalaži ili nepovratnoj ambalaži.

Catering i organizacija
Naše poslovanje proširili smo i na organizovanje raznih promocija, biznis partija, porodičnih manifestacija... Imamo širok spektar služenja hrane sa više jelovnika nacionalne i internacionalne kuhinje. Obezbeđujemo i profesionalno osoblje kao i sav potreban pribor.

Kućna dostava
Direktno iz kuhinje za 30 minuta! Ugostite Vaše prijatelje u Vašem domu kao u ekskluzivnom restoranu ili jednostavno priuštite sebi i svojoj porodici ukusan obrok domaće kuhinje samo jednim pozivom. Odličite se za roštilj, ribu, gotova jela, pohovane šnicle, jagnjetinu, salate...

Mi garantujemo BRZU I POTPUNO BESPLATNU DOSTAVU!

Za više informacija: 023/530-975 064/17-40-290