RESTORAN ZAVIČAJ

Ketering Sremski Karlovci

Adresa: Dobrilovac 3, Sremski Karlovci
Facebook Instagram
KORISNE INFORMACIJE
Radi nedeljom Radi nedeljom
Parking Parking
Dostava Dostava

Dobrodošli u restoran "Zavičaj" u Sremskim Karlovcima!

Zaronite u tradicionalnu atmosferu i uživajte u autentičnim ukusima koje nudi naš restoran "Zavičaj". Smešten u srcu Sremskih Karlovaca, naš restoran je oaza za sve ljubitelje vrhunske hrane i ugodnog ambijenta.

Planirate svoj najvažniji dan? Prepustite organizaciju svog venčanja našem iskusnom timu. Uz besprekornu uslugu i pažljivo biranu gastronomsku ponudu, vaše venčanje će biti baš onakvo kakvo ste oduvek sanjali. Naše prostorije prilagođavamo vašim željama i potrebama, obezbeđujući savršen ambijent za vaš poseban dan.

Pored organizacije venčanja, naša sala je idealna za različite vrste proslava, svečanosti i poslovnih događaja. Bez obzira na veličinu vašeg događaja, naše sale mogu pružiti udobnost i eleganciju koja će ostaviti nezaboravan utisak na sve goste.

Želite isti kvalitet naših specijaliteta i van našeg restorana? Naš ketering tim stoji vam na raspolaganju da vaš poseban događaj učini još posebnijim. Bilo da je reč o manjem okupljanju ili velikom događaju, naša ponuda keteringa će zadovoljiti sva vaša očekivanja.

U restoranu "Zavičaj" u Sremskim Karlovcima, ne samo da slavimo tradiciju hrane već i tradiciju gostoprimstva. Kontaktirajte nas već danas i dopustite nam da vaš događaj bude nezaboravan!

RESTORAN ZAVIČAJ, Dobrilovac 3, Sremski Karlovci
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku
RADNO VREME
Ponedeljak 07:00 - 23:00
Utorak 07:00 - 23:00
Sreda 07:00 - 23:00
Četvrtak 07:00 - 23:00
Petak 07:00 - 23:00
Subota 07:00 - 23:00
Nedelja 07:00 - 23:00