RESTORAN KAMEL

Adresa: Karađorđev trg 100, Zrenjanin
Zrenjanin Telefon: 023/530-270
4/ 5stars

Restoran raspolaze sa 130. mesta, delom u  sali, opremljenoj u stilu galerije, sa kadrovima Zrenjanina na umetničkim slikama,a delom u ambijentu zatvorene zimske bašte, sa pogledom na park. U toku leta gostima je na raspolaganju i otvorena basta.

Restoran u svom asortimanu nudi širok izbor jela,uglavnom,tradicionalne kuhinje, kao i bogatu ponudu domacih i stranih pića.Ono sto našu kuhinju čini specifičnom i drugačijom je bogatstvo obilnog obroka  vrhunskog kvaliteta, rafinirano izbalansiranog ukusa,koji zadovoljava sve standarde Zakona o bezbednosti hrane ( implementacija HACCP sistema).

Pored svakodnevnih poslovnih i porodičnih ručkova,organizujemo sve vrste proslava i drugih sličnih okupljanja,ishranu sportista,ishranu za učesnike sajmova i sportskih manifestacija ,svečane ručkove i večere,keteringe,koktel partije,promocije i sl.Gosti našeg restorana su bile mnoge licnosti diplomatskog,sportskog,umetničkog,kulturnog i naučnog establišmenta.

S ponosom ističemo da smo pomagali , kao donator i sponzor, da se organizuju i realizuju, brojne sportske,kulturne,obrazovne i dobrotvorne manifestacije,što je rezultiralo  velikim brojem zahvalnica,diploma,medalja i pehara, a 2005. godine smo nagrađeni peharom kao najbolji ugostiteljski objekat.

Tokom  dve decenije  poslovanja, menjajući oblik organizovanja (PP,SUR,DOO),menjali smo i usavršavali  svoje poslovanje  ,kako na naše zadovoljstvo ,tako i na zadovoljstvo naših komintenata.

Zahvaljujući zaštiti Sv. Nikole, nesebičnom trudu i zalaganju osoblja restorana na čelu sa direktorom i gostima koji znaju da prepoznaju gastronomski užitak ,naš  “brod uspešno plovi ugostiteljskim vodama“ već 22. godine,jer naša hrana zadovoljava najistančanija čula.

Hvala Vam na poverenju.

Osoblje restorana Kamel

 

Povratak na: Restorani Zrenjanin