• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt

 • Član 10 godina

  ETNO SELO TIGANJICA RESTORAN TROFEJ

  Apartmani Zrenjanin

  Adresa: Beogradski put bb, Zrenjanin
  Facebook Instagram

  Ako od restorana želite nešto više od mesta na kojem ćete samo dobro jesti, na pravom ste mestu.

  Restoran TROFEJ nalazi se u sklopu Banatskog etno sela Tiganjica i pruža Vam mnoštvo raznolikih sadržaja kao što su mini zoo, smeštaj u sobama uređenim u etno stilu, dečije igralište, mini ergelu poni konja kao i velikih rasnih konja, market i još mnogo toga.

  Ova prijatna oaza nalazi se na 10-ak kilometara od Zrenjanina i 60-ak kilometara od Beograda, na vratima Carske Bare, pa samim tim čini ovo mesto idealnim za odmor, opuštanje i uživanje u Banatu i svim njegovim čarima.

  Restoran poseduje salu kapaciteta 130 mesta i terasu 200 mesta, kao i jedan četvorokrevetni apartman i jednu dvokrevetnu sobu.

  Ovde možete probati izvanredne specijalitete od divljači, prvoklasni roštilj, ribu i razna jela domaće kuhinje. U ponudi imamo i široku paletu prvoklasnih vina stranih i domaćih vinarskih kuća, kao i odličnih domaćih rakija.


  Banatsko etno selo "Tiganjica" sagrađeno je od temelja u lalinskom stilu na način na koji se u davna vremena gradilo.

  Dočarava posetiocima Banat, način življenja u Banatu i pruža im mogućnost da se bar na tren vrate u prošlost i osete njegove čari.

  Banatska kuća trenutno raspolaže sa šest soba, ekonomskim dvorištem u kojem se posetioci mogu isprobati u kuvanju Čobanskog paprikaša, riblje čorbe i to sve uz zvuke banatske tamburice.

  Takođe ispod čuvene banatske kotarke i sušare mogu učestvovati u tradicionalnom svinjokolju.

  Tu su i štale sa rasnim konjima kao i staze za jahanje.

  Pored navedenih sadržaja Vaša deca se mogu zabavljati u ograđenom dečijem igralištu prepunom sadržaja uz društvo poni konja.

  Banatsko etno selo 'Tiganjica" pored svih sadržaja koje nudi posetiocima bavi se i organizacijom bajkovitih venčanja, banketa, seminara, izleta, ekskurzija i ostalih svečanosti, a u ponudi imamo i "quad"-ove.  VIDEO
  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!