Član 10 godina

ETNO SELO TIGANJICA RESTORAN TROFEJ

Apartmani Zrenjanin

Adresa: Beogradski put bb, Zrenjanin
Facebook Instagram Tripadvisor
KORISNE INFORMACIJE
Radi nedeljom Radi nedeljom
Moguć pristup kolicima Moguć pristup kolicima
Pet friendly Pet friendly
Parking Parking
Wifi WiFi

Ako od restorana želite nešto više od mesta na kojem ćete samo dobro jesti, na pravom ste mestu.

Restoran TROFEJ nalazi se u sklopu Banatskog etno sela Tiganjica i pruža Vam mnoštvo raznolikih sadržaja kao što su mini zoo, smeštaj u sobama uređenim u etno stilu, dečije igralište, mini ergelu poni konja kao i velikih rasnih konja, market i još mnogo toga.

Ova prijatna oaza nalazi se na 10-ak kilometara od Zrenjanina i 60-ak kilometara od Beograda, na vratima Carske Bare, pa samim tim čini ovo mesto idealnim za odmor, opuštanje i uživanje u Banatu i svim njegovim čarima.

Restoran poseduje salu kapaciteta 130 mesta i terasu 200 mesta, kao i jedan četvorokrevetni apartman i jednu dvokrevetnu sobu.

Ovde možete probati izvanredne specijalitete od divljači, prvoklasni roštilj, ribu i razna jela domaće kuhinje. U ponudi imamo i široku paletu prvoklasnih vina stranih i domaćih vinarskih kuća, kao i odličnih domaćih rakija.


Banatsko etno selo "Tiganjica" sagrađeno je od temelja u lalinskom stilu na način na koji se u davna vremena gradilo.

Dočarava posetiocima Banat, način življenja u Banatu i pruža im mogućnost da se bar na tren vrate u prošlost i osete njegove čari.

Banatska kuća trenutno raspolaže sa šest soba, ekonomskim dvorištem u kojem se posetioci mogu isprobati u kuvanju Čobanskog paprikaša, riblje čorbe i to sve uz zvuke banatske tamburice.

Takođe ispod čuvene banatske kotarke i sušare mogu učestvovati u tradicionalnom svinjokolju.

Tu su i štale sa rasnim konjima kao i staze za jahanje.

Pored navedenih sadržaja Vaša deca se mogu zabavljati u ograđenom dečijem igralištu prepunom sadržaja uz društvo poni konja.

Banatsko etno selo 'Tiganjica" pored svih sadržaja koje nudi posetiocima bavi se i organizacijom bajkovitih venčanja, banketa, seminara, izleta, ekskurzija i ostalih svečanosti, a u ponudi imamo i "quad"-ove. 

Wood_mood_apartment predstavlja mesto gde stanuje ljubav.

U okviru Etno Sela Tiganjica, na samim vratima Carske bare, učiniće da vam srce jače kuca.

Prostor koji je idealan kako za one najzaljubljenije, tako i za ekipno okupljanje...

Prostrana dnevna soba, sa galerijom za spavanje, 2 kupatila kao i unikatna kuhinja čine da se osećate kao kod kuće, a opet daleko od nje.

Hidromasažna kada uz mirišljave sveće i bocu vina, a jutarnje posluženje doručka u krevetu učiniće vaš boravak čarobnim...ETNO SELO TIGANJICA RESTORAN TROFEJ, Beogradski put bb, Zrenjanin
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku
RADNO VREME
Ponedeljak 09:00 - 00:00
Utorak 09:00 - 00:00
Sreda 09:00 - 00:00
Četvrtak 09:00 - 00:00
Petak 09:00 - 00:00
Subota 09:00 - 00:00
Nedelja 09:00 - 00:00