KOD ĐURE

Adresa: Knez Mihailova 17, Valjevo
Valjevo Telefon: 014/227-666
Telefon: 014/220-833
Fax: 014/220-069
Web: www.kodjure.rs
4/ 5stars

Porodična tradicija ugostiteljstva koja datira još od 1964.godine, pod prvobitnim imenom „Krčma Magleš“ . Svojim prepoznatljivim ambijentom i uslugom obeležavala je decenije svog postojanja i 1989. godine prerasla u novo ime, restoran „Kod Đure“, u Valjevu u zanatsko-trgovačkoj Ulici Dragojla Dudića 17. Danas je to Ulica Kneza Mihaila, gde uspešno zadržavamo svoju višedecenijsku prepoznatljivost, nastojeći da broj i zadovoljstvo naših gostiju i osoblja bude još veće.

Slike starog Valjeva, autentičan enterijer i topli ambijent prožimaju restoran domaćinskom atmosferom, a ljubazno osoblje i odabrana nacionalna jela zadovoljavaju i goste sa najistančanijim ukusom.
Užitak u jutarnjoj kafi uz novine, razgovoru sa stalnim gostima naše kuće… tradicionlnom doručku za dobar početak dana npr. lepinji sa čvarcima … čašici dobre domaće šljivovice Đurovače… zdravom ručku sveže kuvane junetine sa renom i povrćem … dostojanstvenom poslovnom ručku uz specijalitete ispod sača, ili sa roštilja i čašu dobrog vina...

Kako god da odaberete, uz zadovoljstvo ukusa osetićete toplinu atmosfere koja vlada i postati deo našeg ambijenta. Delatnost našeg poslovanja rukovođena je isključivo zahtevima naše klijentele i vremenom je dobila na raznovrsnosti i još većem kvalitetu usluga koje pružamo.

Restoran nacionalne kuhinje „Kod Đure“:

Tradicionalna jela naše kuhinje, profesionalna usluga i autentičan enterijer daju onaj stari gradski šarm ovom modernom restoranu.
Glavni deo menija čine: topla i hladna predjela, supe i čorbe, uvek sveža srpska kuvana jela, specijaliteti ispod sača i sa roštilja, i jela po porudžbini. U duhu tradicije ostajemo i kada su deserti u pitanju, nudeći Vam ukusne poslastice: baklave, domaće pite, palačinke... Nudimo i veliki izbor pića vrhunskog kvaliteta, kako domaćih tako i stranih, a sa zadovoljstvom ćemo Vam uvek ponuditi užitak u ukusu našeg brenda, voćne rakije „Đurovača“.

Organizovanje proslava: Restoran nacionalne kuhinje „Kod Đure“ poznat je kao restoran u kome uvek vlada dobro raspoloženje, pa su samim tim svaka proslava i veselje kod nas uvek dobrodošli! Prostor restorana prima oko 100 gostiju, uz dodatni kapacitet letnje bašte sa oko 20 gostiju, i idealni su za organizaciju svih vrsta proslava.

Meni, piće i muziku svakako organizujemo u dogovoru sa Vama, a naša višedecenijska prisutnost, profesionalna usluga i kvalitet su najveće garancije Vašeg poverenja.

Trendovi i brz način življenja sve više popularizuju navike Zapadnih zemalja tzv. fast food način ishrane. Međutim, svi oni koji kritikuju srpsku hranu treba da znaju podatak da su Srbi kao narod generalno mršaviji od naroda mnogih Zapadnih zemalja. Brz način življenja najčešće biva izgovor za nekonzumiranje kvalitetnog ručka. Opet u skladu sa zahtevima naših gostiju pružamo i mogućnost našeg bilo kod jela za poneti.

Ukus naše hrane na koji ste navikli, ili ćete tek, možete naručiti lično u restoranu ili putem telefona za željeno vreme. Bilo koji specijalitet iz našeg menija biće adekvatno zapakovan i čekati Vas!
Ne oduzimajte sebi ukus hrane na koju ste navikli...ipak ima nešto u tome kada se jelo natenane krčka...

 
 
 
 

 

Povratak na: Restorani Valjevo