KOZMETIČKI SALON SPA HELENA

Adresa: Dimitrija Tucovića 93 (ulaz iz Dečanske), Užice
Užice Telefon: 031/514-888
Telefon: 060/544-88-88
4/ 5stars

Wellness Spa Helena

Helena SPA, Helena TRENUTAK, Helena ENERGIJA

Dragi naši prijatelji i klijenti,

ime koje gradimo više od 30 godina, zahvaljujući Vašem poverenju, potvrđuje kvalitet naših usluga,  a Vaše zadovoljstvo nam daje podsticaj da budemo još bolji, da trajemo i zadovoljimo sva Vaša čula i sve Vaše potrebe.

Naša vizija je održati lepotu duše, energiju i vitalnost, bez obzira na godine, jer nije lep onaj ko je mlad već onaj koji nosi u sebi vedrinu, osmeh i zadovoljstvo.

Rezultati našeg predanog rada svih ovih godina i neprestanog usavršavanja i edukacije našeg tima u svetu kozmetike se ogleda u Vama, u Vašem osmehu, energiji, lepoti i zadovoljstvu.

Naša misija je: Vi nama Vaše poverenje, mi Vama našu stručnost i posvećenost.

Helena smo svi mi zajedno, jer Vi ste deo prepoznatljivog imena Helena.

Helena predstavlja oazu za Vašu dušu, oazu blagotvorne toplote, detoksikacije i relaksacije, prilagođena potrebama današnjeg vremena i kreirana za trenutak Vašeg individualnog i jedinstvenog doživljaja, u cilju postizanja vitalnosti, lepote i harmonije.

Usavršavanje u zemlji i inostranstvu, praćenje inovacija u svetu kozmetike, ulaganja u nove aparate i preparate garantuju stručnost u pružanju naših usluga, o čemu svedoči sve veći broj klijenata koji nam ukazuju svoje poverenje i o čijoj fizičkoj i mentalnoj lepoti brine stručni tim Helene.

Depilacija, manikir, nadogradnja noktiju, gel lak, spa manikir i pedikir, medicinski pedikir, solarijum, trajna šminka i šminkanje.

Tretmani lica problematične kože, tretmani sa hijaluronom, kiseonik tretman, mezoterapija lica, finska i infra crvena sauna, hidro masaža, relax i terapeutske masaže, piling tela, tretmani tela sa algama i blatom i još širok spektar usluga da regenerišete Vaše lice i telo.

Nema na svetu ružnih žena. Postoje samo žene koje ne znaju da bi sa malo truda mogle da budu lepe.

Christian Dior i Vaša HELENA.Virtuelnu turu kozmetičkog salona SPA HELENA možete pogledati OVDE