RESTORAN KAMIONDŽIJE KVALITET

Adresa: Dušana Trivunca 35, Svrljig
Svrljig Telefon: 018/821-268
Web: www.restorankamiondzije.com
4/ 5stars

Restorana ima mnogo!

Često su im imena veoma slična a ponuda standardna.

Mnoge drumske kafane na glavnim saobraćajnicama zovu se jednostavno "Kamiondžije", iz prostog razloga jer su otvorene pre svega za umorne vozače drumskih krstarica.

Međutim, samo jedan restoran u Srbiji zove se KAMIONDŽIJE KVALITET i nalazi se u Svrljigu!

Razlika je odmah očigledna, počev od posebne topline prostora preko izuzetno ljubaznog i uslužnog osoblja do glavne prednosti ovog ugostiteljskog objekta u odnosu na bilo koji drugi - do kvaliteta, ukusa, izgleda i veličine specijaliteta sa roštilja.

Samo ovde u bilo koje doba dana čitave sedmice dobićete porcije kakve nigde niste videli!

Običnu pljeskavicu od pola kilograma, punjenu od najmanje 800 grama, kobasice i dimljene vešalice su već posebna prica - njihova porcijaška količina iznosi po 1 metar, punjena vešalica je od samo pola metra, porcija rolovane oko 900 grama, jedan ćevap ima samo 100 grama i tako dalje.

Sledi logično pitanje a ko moze toliko da pojede? Može?

Gosti su stalni, dolaze sa svih strana, iz Beograda, Novog Sada, Niša, Zaječara, Bora, Negotina ponajviše jer im je ovaj restoran usputna stanica na koju se obavezno svrati!

Neretko svrate i gosti iz drugih mesta, ne žale koji kilometar više da pređu jer ručak ili večera u Restoranu KAMIONDŽIJE-KVALITET je zaista poseban gurmanski doživljaj.

Naravno, nije problem ako ne možete sve da pojedete, višak ce vam uvek biti pedantno spakovan i predat da se nađe kad ogladnite i kada se uželite na daleko poznatog ugostiteljskog čuda iz Svrljiga!

I ne radi se samo o ogromnim porcijama koje sigurno mogu ući u Ginisovu knjigu rekorda.

Pored kvantiteta, kvalitet mesa je posebna prica, uvek sveže i najbolje meso dolazi iz lične mesare restorana KAMIONDŽIJE-KVALITET!

Uz kvantitet i kvalitet još da napomeneno da su cene za 30 do 50 posto niže nego u sličnim objektima.

Evo tako već punih 27 godina tačnije od 1980 godine, kada je gospodin Vinko Miloradović, tada i sam kamiondžija, isprovociran lošom ponudom u raznim restoranima rešio da svoje ranije ugostiteljsko iskustvo i umeće iskoristi i pokaže kako se to radi!
Pa - Svratite i Vi bilo kog dana u nedelji od 08 do 24 sata u prvi i jedini originalni restoran KAMIONDŽIJE-KVALITET u Svrljigu, na 25-om kilometru puta Niš - Zaječar.

Da se divite, da uživate, da dobro pojedete i naravno ponesete.

 

Povratak na: Restorani Svrljig