VETERINARSKA STANICA ŠABAC A.D.

Adresa: Vojvode Putnika 52, Šabac
Šabac Telefon: 015/344-557
Email: vssabac@gmail.com
Web: www.vssabac.rs
4/ 5stars

STRUČNI TIM Veterinarske Stanice “Šabac” A.D., posvećeno teži cilju da u svakom trenutku bude izvrsno u pružanju veterinarske nege. Dajemo obećanje da ćemo kontinuirano usavršavati svoje znanje i ponuditi najbolji Western union point medicinski tretman, ekspertizu, brigu i poštovanje vašem ljubimcu.
Cilj nam je i da promovišemo preventivnu zdravstvenu negu, kao i edukaciju samih vlasnika/hranitelja.

Centralna veterinarska ambulanta se nalazi u Ulici Vojvode Putnika 52 preko puta Šabačkog hipodroma. U njoj rade 4 doktora vetrinarske medicine i jedan veterinarski tehničar  Radnim danima, dakle od ponedeljka do petka, radno vreme je od 07,00 do 9,00. Vikendom, subotom i nedeljom rad je organizovan u dve smene i to od 08,00 – 13,00 i 17,00 – 19,00 sati.
Ambulanta je opremljena vrhunskom opremom za dijagnostiku i pružanje različitih terapijskih usluga za gotovo sve vrste kućnih ljubimaca.
Veterinari u ambulanti vrše preglede, i lečenje pasa, mačaka, glodara i ptica. Vlasnicima kućnih ljubimaca na raspolaganju su i usluge:

- Vakcinacije protiv zaraznih bolesti pasa i mačaka
- Obeležavanja ( čipovanja ) i izdavanja dokumenata
- Ultrazvučne dijagnostike
- Stomatoloških intervencija
- Veštačkog osemenjavanja
- Porodiljstva
- Hirurških intervencija mekih tkiva, ortopedije i
  korektivne hirurgije
- Higijenskog šišanja

Pored same ambulante, vlasnicima je na raspolaganju i veoma dobro opremljena veterinarska apoteka u kojoj se odmah mogu nabaviti odgovarajući i neophodni lekovi, preparati protiv spoljnih i unutrašnjih parazita, medicinske dijete i suplementi za ishranu.
Savete za korišćenje medicinskih sredstava kao i negu ljubimaca u apoteci daju kvalifikovani doktori veterinarske medicine.

U sastavu Veterinarske stanice Šabac nalazi se još 16 poslovnih jedinica u okolini Šapca koje su na raspolaganju korisnicima veterinarskih usluga. U njima rade dobro edukovani i iskusni doktori veterinarske medicine i veterinarski tehničari. Spremni su da odgovore na sve zahteve u brizi i zdravstvenoj zaštiti životinja u velikoj i maloj praksi. Zahvaljujući odličnoj organizacionoj strukturi, zaposleni u svim veterinarskim ambulantama Veterinarske stanice Šabac obezbeđuju danonoćnu brzu i efikasnu pomoć na veoma velikoj teritiriji.

Facebook profil