Član 5 godina

VETERINARSKA APOTEKA LINEA-VET

Pčelarstvo Čačak

Adresa: Braće Novičić 3a, Čačak
Facebook Instagram
KORISNE INFORMACIJE
Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije
Pet friendly Pet friendly
Poslujemo od: 2013.
VRSTE PLAĆANJA
Kartice

Veterinarska apoteka Linea-vet u svom programu ima veliki izbor lekova, hrane i opreme za domaće životinje i kućne ljubimce, pčelarsku opremu i lekove, i sredstva za DDD (za dezinfekciju i protiv insekata i glodara), po povoljnim cenama.

Lekovi obuhvataju sve kategorije medikamenata za sve vrste domaćih životinja - kako za za kućne ljubimce, tako i za goveda, svinje, ovce, koze, živinu: odličnu paletu antiparazitnih lekova protiv spoljašnjih i unutrašnjih parazita , antibiotike, vitamine i suplemente, dermatološke preparate...

Hrana. Veliki izbor hrane ekonomik, premijum i superpremijum kvaliteta za pse i mačke svih uzrasta i kategorija: starteri, junior, adult; hrana za male srednje i velike rase (suva - granule, i vlažna - gulaši i sosovi u konzervama i kesicama, salame, paštete), poslastice i medicinska - dijetalna hrana.

Takođe, nudimo hranu, poslastice i vitamine za ptice (kanarince, papagaje, golubove) i glodare (zečeve, hrčke, zamorce).

Oprema za pse i mačke obuhvata ogrlice, povodnike, amove i korpe različitih veličina i od različitih materijala (koža, metal, tekstil), ležaljke, pelene, vlažne maramice, penjalice,veliki izbor igračaka, traspotere raznih veličina, posude za hranu i vodu, odeću, posipe za mačke (gline i silikonske), četke, češljeve, trimere.

Nudimo i kaveze za ptice i glodare, hranilice i pojilice, seno i piljevinu.

Kozmetička sredstva - šamponi različitih namena (za crne i bele pse, za dugu i kratku dlaku, za štence, antiparazitni, medicnski šamponi za pse i mačke sa dermatološkim problemima), šamponi za suvo pranje, preparati za održavanje higijene oka i uha i preparati za oralnu higijenu.

Pčelarski program - oprema za košnice i pčelare (dimilice, hranilice, pojilice, žica, četke, viljuške, zatvarači leta, skupljači polena, satne osnove... i pčelarski šeširi, polubluze, bluze i kombinezoni, rukavice).

U ponudi su i lekovi za pčele (sredstva protiv Varoe spp, nozemoze i dr.), kao i pogače za prihranu pčela.

Sredstva za DDD. Dezinfekciona sredstva za dezinfekciju prostora i opreme za životinje, insekticidi (sredstva protiv muva, mrava, bubašvaba), i rodenticidi (preparati za uništavanje miševa i pacova).

Za robu koja vas zanima, a koju trenutno nemamo u ponudi, postoji mogućnost nabavke po narudžbini.

VETERINARSKA APOTEKA LINEA-VET, Braće Novičić 3a, Čačak
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku
RADNO VREME
Ponedeljak 08:00 - 19:00
Utorak 08:00 - 19:00
Sreda 08:00 - 19:00
Četvrtak 08:00 - 19:00
Petak 08:00 - 19:00
Subota 08:00 - 14:00
Nedelja Ne radimo