TRENING CENTAR TAJS

Adresa: Filipa Višnjića 5, Novi Sad
Novi Sad Telefon: 021/661-62-70
Telefon: 065/891-80-08
Email: office@treningcentartajs.com
Web: www.treningcentartajs.com
4/ 5stars

Zbog sedentarnog načina života javljaju se mnogi problemi : gojaznost, bolovi u ledjima , deformiteti kičmenog stuba , sve više problema sa kardiorespiratornim sistemom. Naš cilj je da vam život učinimo kvalitetnijim tako što ćemo vas pokrenuti.

Treninzi su koncipirani tako da se što više krećete, izvodite složene pokrete koji aktiviraju što više mišića, poboljšavate fleksibilnost, ojačate mišiće stomaka i donjeg dela ledja.

Takodje imate priliku da kvalitetno provodite vreme sa svojom decom. Naime imamo program na kom vežbate zajedno sa svojim detetom gde produbuljujete vaš odnos,upoznajete svoje dete na poseban način i u isto vreme radite nešto za sebe и za svoje telo.

OPIS PROGRAMA

Funkcionalni trening

Trening na kome razvijamo snagu, izdržljivost, poboljšavamo balans i core. Sve ovo postižemo uz pomoć raznih rekvizita poput: TRX-a , TRX RIP-a, BOSSU balansera, konopaca za penjanje, battle rope-a,  slobodnih tegova, ekspandera, pilates lopti i mnogih drugih. Trening je visokog intenziteta , ali može da se prilagodi svima i preporučuje se svima.

HIIT

High intensity interval training,  kao što i sam naziv govori – visoko intenzivni intervalni trening – trening za razvoj izdržljivosti i snage. Koristimo intervalni metod, odnosno rade se vežbe na zadato vreme. Vežbe sa kojima ćete se susresti na ovakom treningu su: kombinacije skokova, sprinteva, sklekova, burpee-a, iskoraka, čučnjeva.

New shape

Program namenjen osobama koje žele da izgube višak kilograma. Pored samog treninga klijenti dobijaju savete u vezi sa pravilnom ishranom kao i pomoć  lekara i stručnjaka iz te oblasti. Trening je srednjeg intenziteta i takodje je dobar za osobe
koje tek kreću sa fizičkom aktivnošću kao priprema za intenzivnije programe.

Fit together

Trening za decu i roditelje zajedno. Način života i vreme u kome živimo ne ostavlja nam puno slobodnog vremena, što često dovodi do toga da morate da birate da li ćete voditi dete na trening ili ćete vi trenirati. Svi znamo koji je izbor, naravno dete!

Od sada to više ne mora da bude tako. Imate priliku da vežbate, radite na svojoj kondiciji sa vašim detetom zajedno. Spojimo lepo i korisno!

Joga

Ima za cilj jedinstvo uma, tela i duha. Ona nam pomaže da osvestimo svoje držanje i pokrete. Joga nas čini razgibanijim, pokretljivijim i omogućava nam da se opustimo čak i u veoma stresnim situacijama. Poboljšava formu, daje nam više energije, osećanje sreće i spokojstva. Sopstvena težina koristi se kao glavno opterećenje. Akcenat se stavlja na prelaze iz jednog stava/položaja u drugi.

Pilates

Sastav vežbi istezanja i snage, jača i oblikuje mišiće, ispravlja držanje tela, daje nam gipkost i ravnotežu. Oslobađa bolove u leđima, pomaže oporavku posle povreda i sprečava ponavljanje povreda. Pilates uključuje čitavo telo i osobi koja vežba omogućava napredak.

Capoeira

Brazilska borilačka veština, ali i mnogo više od toga. Kapueru definišemo kao manifestaciju brazilske kuluture jer u sebi, pored aspekta borbe, sadrži i muziku, akrobatiku, istoriju. Kapoera je način života.

Pratite nas i na Facebook-u...