CLASSIC GYM BULEVAR

Teretane, fitness Novi Sad

Adresa: Bulevar oslobođenja 83, Novi Sad
Telefon: 060/013-69-13
Facebook Instagram

Teretana Classic Gym Bulevar otvorena je 1. februara 2021. godine i nalazi se u samom srcu Novog Sada, nedaleko od Futoške pijace, na adresi Bulevar Oslobođenja 83.

Sa svojih 700 kvadratnih metara prostora, ova teretana je opremljena vrhunskom opremom i rekvizitima. Poseduje kompletan kardio program, fitnes mašine i funkcionalne sprave.

Unutrašnjost teretane dizajnirana je tako da pruža veliki broj mesta za vežbanje, sa svlačionicama opremljenim velikim brojem ormarića, tuševima i saunama. Takođe, tu je i najsavremeniji ventilacioni sistem i vrhunsko ozvučenje kako bi se obezbedio udoban i prijatan ambijent.

U sklopu teretane nalazi se prodavnica suplemenata, kao i protein bar, gde možete uživati u svojim proteinskim šejkovima ili drugim ponuđenim proizvodima. Naši vežbači prepoznali su da se najbolji odnos cene i kvaliteta upravo nalazi u Teretani Classic Gym Bulevar.

Pored svih ovih karakteristika, teretana takođe pruža čist i dobro održavan prostor kako bi se osiguralo najbolje iskustvo vežbanja za sve svoje članove.

CLASSIC GYM BULEVAR, Bulevar oslobođenja 83, Novi Sad
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku