• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt
 • KAMENOREZAČKA RADNJA GAJIĆ

  Kamenoresci Kruševac

  Adresa: Krvavica bb, Kruševac
  Telefon: 065/206-06-60
  Whatsapp: 065/206-06-60
  Facebook
  KORISNE INFORMACIJE
  Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije
  Radi nedeljom Radi nedeljom
  Izlazak na teren Izlazak na teren
  VRSTE PLAĆANJA
  Putem administrativne zabrane / rate

  Kamenorezačka radnja Gajić Kruševac - Krvavica bavi se izradom elemenata za uređenje grobnica i nadgrobnih spomenika kao i ugradnjom i obradom mermera i granita za potrebe građevinarske delatnosti i uređenja eksterijera ili enterijera (obloge za stepenike, fasade, podove od mermernih ploča, radne ploče za kuhinjske elemente, lajsne za ispod prozora i slično)

  Naše cene su pristupačne jer želimo da bilo kojoj porodici pružimo dostojanstveni spomenik u skladu sa njihovim mogućnostima.

  Posedujemo najsavremenije tehnologije za obradu kamena tako da smo u stanju da u najkraćem roku i uz najviše standarde kvaliteta ispunimo sve narudžbine.

  Uvek pratimo nove forme i trendove u dizajnu i učimo iz iskustva sa velikih svetskih sajmova, izložbi i seminara da bismo bili uvek u toku sa najmodernijim tehnologijama i tehnikama.

  Naš tim od 10 obučenih i iskusnih radnika sa ponosom ističe izvanredne rezultate naše završne obrade koja proističe iz entuzijazma, veštine i naše spremnosti da uvek odgovorimo na želje klijenata i potrebe tržišta.

  Naša kamenorezačka radnja Gajić Kruševac - Krvavica izgrađuje i modelira sve vrste prirodnog kamena koji je poznat i cenjen po svojoj sposobnosti da oplemeni bilo koji enterijer i da mu dozu ekstravagancije i luksuza.

  Takođe nudimo i druge proizvode za opremanje enterijera poput stepeništa ili podova.

  Sa rastućim obimom posla, odlučili smo se da samostalno uvozimo svoje materijale koje dobavljamo od proverenih dobavljača iz Kine, Italije, Inđije, brojnih renomiranih firmi iz Evrope od kojih neke imaju rudnike u Brazilu, Africi, Inđiji...

  Naši obučeni radnici uvek su spremni da ispune vaše zahteve. Poslujemo isključivo u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i sve naše radove izvodimo od vrhunskog prirodnog kamena granita.

  Mi radimo maksimalno kvalitetno bilo da se radi o enterijeru ili eksterijeru od granita, o čemu svedoče naše zadovoljne mušterije koje nam se rado vraćaju.

  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!
  Pošaljite poruku
  RADNO VREME
  Ponedeljak 07:00 - 17:00
  Utorak 07:00 - 18:00
  Sreda 07:00 - 18:00
  Četvrtak 07:00 - 18:00
  Petak 07:00 - 18:00
  Subota 07:00 - 18:00
  Nedelja 07:00 - 18:00