• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt
 • PRODAJA YTO TRAKTORA

  Mašine i alati Čačak

  Adresa: Sime Sarage 10, Čačak

  Prodaja, distribucija i servis YTO I ZETOR traktora u Čačku.

  Kru&ka Čačak  je ovlašćeni prodavac i distributer traktora YTO i ZETOR za Zapadnu Srbiju i Sandžak.

  YTO traktor YTO grupa je YTO GRUPA je vodeći Kineski proizvođač poljoprivredne i građevinske mehanizacije. Fabrika zapošljava preko 30.000 ljudi. Kapacitet prizvodnje je ogroman;  na svakih 5 minuta sa linije izađe jedan gotov traktor.Traktori YTO se proizvode po tehnologiji FIATAGRI-a. Ovi Kineski FIAT-i osavremenjeni i redizajnirani predstavljaju hit na svetskom tržištu. Od 2004. pa do danas u eksploataciju je poslato  preko 2.000 traktora samo na domaći teren. Pokazali su se kao jeftini, jednostavni (bez elektronike), štedljivi sa masivnom konstrukcijom i velikom izdržljivošću u svim uslovima rada. YTO uspostavlja saradnju sa FIAT-om i kupuje licencu 1985 godine.Od tada pa do danas ovaj proizvođač YTO traktora beleži kontinuirani rast iz godine u godinu. YTO GRUPA postaje 100% vlasnik McCormick fabrike menjača 2011. Poseduje brojne sertifikate o usklađenosti standarda, sopstvenu laboratoriju za ispitivanje traktora kao i pojednih sklopova u raznim uslovima. Danas se YTO traktori mogu naći širom azijskog, evropskog i američkog tržišta.

  Zetor traktor, jedan od najprodavanijih brendova na našim prostorima, čije su osnovne  karakterisitke jednostavnost, dugotrajnost, luksuzni konfor, sa izuzetno niskim  troškovima za održavanje.

  Mi smo prodavci i distributeri  Zetora za  Zapadnu Srbiju, vršimo prodaju traktora ZETOR, rezervnih delova i apsolutnu podršku servisa.

  Kompanija Zetor je osnovana 1946. godine i od tada je izrasla u  jednog od najpoznatijih proizvođača traktora u Evropi.

  Od samog osnivanja pa do danas, fabrika je  smeštena u Češkoj, u gradu Brnu, a traktori koji  se u njoj sklapaju ispunjavaju sve evropske standarde.

  U periodu od kada je osnovan, pa do  danas, Zetor je prodao više od 1.200.000 različitih modela traktora, širom sveta.


  Kru&ka Čačak je prodavac i distibuter peleta za ogrev  na teritoriji Zapadne Srbije. Pelet od drveta, pelet od suncokreta, bukov pelet.

  Mogućnost dostave peleta  Čačak, Gornji Milanovac, Kraljevo, Knić, Gruža, Kragujevac, Topola, Aranđelovac, Guča, Lučani, Požega...


  Kru&ka Čačak je prodavac i distributer prikolica Pronar za Zapadnu Srbiju.

  Danas je Pronar lider u proizvodnji i prodaji poljoprivrednih mašina i opreme sa skoro 40% učešća na tržištu Poljske.

  Takođe je glavni igrač među svetskim proizvođačima osovina, čeličnih profila, traktorskih prikolica, hidrauličnih i pneumatskih sistema, felni za poljoprivredne mašine.

  Bavimo se prodajom i distribucijom salonit ploča, brodskog poda, brodski pod ariš, poluoblica, lamperija, deking od ariša, profilisane daske itd.

  VIDEO
  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!
  Pošaljite poruku