• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt
 • ALFATERM DOO

  Mašine i alati Čačak

  Adresa: Njegoševa 6, Čačak
  Faks 032/32-62-22

  Alfaterm firma je osnovana 1993. godine kao specijalizovano preduzeće za termotehnička postrojenja i uređaje površinske zaštite.

  Zaposleni u njoj imaju tridesetogodišnje iskustvo u razvoju tehnologije i postrojenja površinske zaštite.

  Okrenuti smo u smeru pronalaženja kreativnih rešenja i usluga koja su osmišljena tako da zadovolje veoma različite potrebe naših kupaca.

  Dugogodišnje iskustvo u projektovanju i proizvodnji će nam pomoći da shvatimo Vaše potrebe i da im prilagodimo nove tehnologije.

  Za sada imamo cilj da Vam pružimo kvalitetnu opremu koja će podići estetiku i kvalitet površinske zaštite Vaših proizvoda, smanjiti troškove lakiranja i plastifikacije, kroz lako održavanje i povećanu produktivnost uz smanjenje škarta.

  Velike tehnološke promene koje su izvršene u ovoj oblasti zadnjih godina su nam postale cilj, samim tim, i naše ambicije su veoma velike.

  Našim kupcima nudimo pristupačna postrojenja sa automatizacijom da primena nije komplikovana.

  Kako se budemo upoznavali sa Vašim zahtevima, željama i potrebama, tako ćemo unapređivati našu ponudu, predstavljati nove uređaje i raditi na razvoju novih.

  Naša postrojenja, uređaji i usluge odražavaju želje naših korisnika.

  Želimo da postanemo pokretačka snaga na tržištu površinske zaštite i da ponudimo inovativna rešenja koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe, razvijamo čitav niz tehnoloških rešenja i pomoćne opreme koja će Vam pomoći da radite još bolje i budete još produktivniji.

  Veliki broj zadovoljnih klijenata na prostoru bivše Jugoslavije i u inostranstvu su dokaz našeg kvaliteta i napredne tehnologije u oblasti površinske zaštite.


  Proizvodni program firme ALFATERM:

  - kabine za sačmarenje
  - kabine za lakiranje
  - kombinovane kabine za nonošenje i sušenje tečnih premaza
  - komorne džambo kabine
  - kabine za prah
  - kombinovani uređaj za hemijsku pripremu
  - predfilter + izmenjivač
  - ložišta
  - peći za plastifikaciju
  - otprašivači
  - komorne džambo kabine
  - sušare za vlagu
  - program lepljenja i zaptivanja
  - različite vrste kolica sa češljevima, plato kolica, obrtni stolovi za vrata i plotove, pločasti delovi, rešetke, filteri...

  Firma ALFATAREM je  ovlašćeni distributer američke firme GRACO.

  Mi pružamo usluge distribucije i servisiranja Graco proizvoda.

  Graco je osnovan 1926. godine i svetski je lider u sistemima i komponentama za rukovanje tečnošću. Graco proizvodi se kreću, mere, kontrolišu, doziraju i nanose visoki spektar tečnosti i viskozivnih materijala koji se koriste za podmazivanje vozila, komercijalna i industrijska postrojenja. Graco brend predstavlja iskustvo, inovativnost, partnerstvo i kvalitet.

  Uspeh kompanije zasnovan je na nepokolebljivoj posvećenosti tehničkoj izvrsnosti, svetskoj proizvodnji i neuporedivoj usluzi za korisnike.

   

  Tagovi:

  projektovanje i prodaja, površinska zaštita, termotehnička postrojenja, kontrolisana ventilacija, farbanje, lakiranje, sačmarenje, brušenje, hemijska priprema, plastifikacija, sušenje, otprašivanje, GRACO, pumpe za farbanje, elektrostatski pištol