MGP DOO

Adresa: Milenka Nikšića 53, Čačak
Čačak Telefon: 032/350-160
Telefon: 063/822-98-29
Email: mgpca@eunet.rs
Web: www.mgp.rs
4/ 5stars

Firma MGP se nalazi u Čačku, i jedna je od vodećih na području Zapadne Srbije u oblasti proizvodnje, izrade i ugradnje proizvoda od prirodnog kamena u građevinarstvu.

Primenom savremene tehnologije obrade kamena i velikim izborom najkvalitetnijih materijala iz celog sveta, firma MGP se izdvojila kao renomirani izvođač u oblasti spomeničkih projekata, unutrašnje i spoljašnje arhitekture i ambijentalnih prostora.

Firma posluje već više od 30 godina na teritoriji Republike Srbije, a može se pohvaliti i tradicijom porodičnog preduzetništva dugom 95 godina.

Firma se može pohvaliti velikim asortimanom materijala – granita, mermera, peščara, travertina, oniksa, kao i visokokvalitetnom završnom obradom kamena.

Firma se pored proizvodne delatnosti bavi i direktnim uvozom najkvalitetnijih granita i mermera iz Južne Afrike, Indije, Kine, Brazila, Italije, Španije, Turske, Francuske, Švedske ali i zemalja bivše Jugoslavije.

Zahvaljujući vrhunskom timu zaposlenih u proizvodnji i menadžmentu, uz saradnju ekipa montera na terenu i podršku visokostručnog kadra iz oblasti vajarstva i klesarstva, skulpture, dizajna, arhitekture i građevine, firma MGP postiže visok kvalitet proizvoda i usluga u skladu sa svetskim standardima i trendovima.

Firma se sastoji od proizvodnog pogona, izložbenog prostora sa kancelarijama menadžmenta kao i skladišta na dve lokacije u Čačku, sa tendencijom stalnog proširivanja i osavremenjivanja. U planu daljeg razvoja firme predviđeni su skladište i izložbeni salon u Beogradu.

 

Povratak na: Kamenoresci Čačak