Član 10 godina

KAMENOREZAČKA RADNJA MERMERI I GRANITI

Kamenoresci Užice

Adresa: Ive Andrića 40, Užice
Faks: 031/554-909
Website: gacic.rs
Viber: 063/612-532
Whatsapp: 063/612-532
Facebook Instagram
KORISNE INFORMACIJE
Dostava Dostava
Izlazak na teren Izlazak na teren
Poslujemo od: 1973.

Kompanija GAČIĆ mermeri i graniti ima dugoveku tradiciju, sa četiri decenije iskustva na teritoriji Srbije. Naša delatnost obuhvata uvoz, preradu, prodaju i ugradnju raznovrsnih vrsta mermera i granita.

Proizvodnju obavljamo u savremenom pogonu u Užicu, gde proces počinje sečenjem velikih mermernih ili granitnih blokova. Ti blokovi se dalje obrađuju sve do finalnog proizvoda koji nalazi svoju primenu u uređenju enterijera i eksterijera.

Veliku zahvalnost dugujemo našim stručnim majstorima, kojima pružamo najbolje uslove za rad, zajedno sa najsavremenijim alatima za izradu. Ključ uspeha naše kompanije je preciznost, a smatramo da je klijent uvek u pravu, te se trudimo da izađemo u susret svim zahtevima i željama.

Što se tiče završnih obrada, do sada nismo imali problema u ispunjavanju dekorativnih zahteva, bilo da se radi o poliranju, brušenju, četkanju ili čak ručno klesanim kamenom.

Posebna odlika naše kompanije je poštovanje rokova izrade. Raspolažemo velikim inventarom različitih vrsta prirodnog kamena, a svi naši proizvodi odlikuju se visokim kvalitetom i preciznim dimenzijama, zahvaljujući primeni najnovijih tehnologija u industriji mermera.

Naša ponuda obuhvata širok spektar usluga, uključujući oblaganje fasada, podova, stepeništa, šankova, kuhinjskih površina, kao i izradu solbanaka i šembrana.

Ono na šta smo posebno ponosni su mnogobrojni zadovoljni klijenti i pozitivne reakcije naših kupaca na naš rad. Vaše poverenje je ključni faktor koji nas pokreće da nastavimo pružati vrhunsku uslugu u oblasti mermera i granita.

FOTO
VIDEO
KAMENOREZAČKA RADNJA MERMERI I GRANITI, Ive Andrića 40, Užice
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku
RADNO VREME
Ponedeljak 07:00 - 17:00
Utorak 07:00 - 17:00
Sreda 07:00 - 17:00
Četvrtak 07:00 - 17:00
Petak 07:00 - 17:00
Subota 07:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo