STOLARIJA BOGDANOVIĆ

Adresa: Bulevar Oslobodilaca 153, Čačak
Čačak Telefon: 032/353-308
Telefon: 060/010-08-02
Telefon: 069/151-00-81
Email: info@stolarijabogdanovic.rs
Web: www.stolarijabogdanovic.rs
4/ 5stars

Porodična firma osnovaa 1986. sa središtem u Čačaku.

Glavna delatnost je projektiranje, proizvodnja i ugradnja stolarije i namještaja.

Zahvaljujući kvalitetnim proizvodima brzo smo stekli poverenje domaćih i stranih kupaca.

Godine 2002. Stolarija Bogdanović se seli u novi proizvodni prostor.

U sklopu zgrade se nalazi proizvodna radionica, lakirnica i kancelarijiski prostor s manjim izložbenim salonom.

Radionica

Naša radionica opremljena je modernim alatima i mašinama. Mašinski park se sastoji od dve formatne testere, stone freze, dve debljače, stone viševretenaste bušilice, trakaste brusilice, formatne prese i puno električnog i pneumatskog alata. Sve su mašine povezane centralnim usisom strugotine koja se skuplja i koristi za loženje.

2008. u proizvodnju uvodimo CNC (Computer Numerical Control) tehnologiju čijom se primenom uvelike menja način izrade većine proizvoda.
CNC tehnologija omogućava veću preciznost i kvalitet proizvoda, a smanjuje vreme izrade što nas čini konkurentinijim na tržištu.

Osim svega navedenoga CNC tehnologija omogućava i stepen obrade koji je na drugim mašinama nemoguć, a time proširujemo spektar usluga i proizvoda.

Koristimo 4-osni CNC obradni centar proizvođača Biesse. Mašina takvih karakteristika i mogućnosti predstavlja sam vrh tehnologije obrade drveta.

Naša farbara opremljena je vazdušnom komorom što garantuje besprijekoran kvalitet površinske obrade. Koristimo boje i lakove poznatih svetskih proizvođača i neumorno pratimo najnovije trendove površinske obrade kao i pratećih tehnologija.

Farbara je projektovana u skladu sa evropskim normama i kada je reč o očuvanju životne okoline, a već dugi niz godina koristimo plan o ekološkom odlaganju otpada.

Izložbeni salon

U izložbenom salonu se nalazi deo ponude naših proizvoda koje mi proizvodimo u našoj radionici.

U salonu možete pogledati drvo-aluminijum profile, prozore od drvoaluminijum profila, vrata od drvo aluminijum profila, balkonska vrata od istih profila, sobna vrata, sigrnosna - ulazna vrata kao i ostali prateći program koji ugrađujemo sa našim proizvodima (okovi, brave, komarnici, roletne ...).