VNV PRINT

Adresa: Stevana Čolovića bb, Arilje
Arilje Telefon: 063/888-59-78
Email: vnvprint@gmail.com
Web: www.vnv-print.rs
4/ 5stars

Štamparija VNV-Print vam nudi različite usluge štampe.

U zavisnosti od toga šta želite da odštampate (namena proizvoda, vrsta materijala od koga je izradjen, oblik...) ponudićemo vam najbolje rešenje u sito,tampon,digitalnoj ili laserskoj tehnici.

U okviru štamparije VNV-Print nalazi se poseban deo za pripremu za štampu, tako da naši klijenti mogu "na jednom mestu" kvalitetno i brzo doći do željenog grafičkog rešenja za njihov proizvod i do gotovog grafičkog proizvoda.


Sito Štampa

U oblasti sito štampe prioritet dajem pružanju sluge štampe na tekstilu ali savakako možemo vam izaći u susret i kada su drugi materijali u pitanju.

Po principu "sve na jednom mestu" našim klijentima pružama idejna, dizajnerska i tehnicka rešenja kako bi došli do finalnog proizvoda koji je konkurentan na tržištu.

Štampa velikih formata

Štampa velikog formata pdrazumeva štampanje na svim vrstama folija za spoljnu i unutrašnju upotrbu.

Štampanje postera, bilborda, brendiranje izloga kao i kompletnog lokala, brendiranje vozila, nalepnice, stampa na slikarskom platnu kao i štampa tapeta i jos puno toga...

Web aplikacije

NOVO! U mogućnosti smo da vam ponudimo izradu vaše web prentacije ili aplikacije.

U tehničkom smislu zadovoljavamo sve najnovije standarde koji podrazumevaju fluidne sajtove koji se isto prikazuju na svim urdjajima!

Nudimo i izradu namenskih CMS sistema koji su prilagođen baš vašim potrebama i još puno toga.

U izradi koristimo HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL i sve to povezano u oblik BootStap-a.

Promo material

U mogućnosti smo da Vam ponudimo preko 4000 artikala u promotivne svrhe, kao što su recimo kalendari, rokovnici, hemijske, upaljači...

Sve to sa Vašim logom firme ili poromo informacijama po Vašoj želji.

Pored toga možete pronaći i tekstil (majice,dukserice, košulje,prsluke...), kancelarijski materijal, usb, kućne setove, alate, priveske, torbe, kačkete i jos puno toga, da ne nabrajamo...

Celokupan promo materijal možete pogledati na našem sajtu u delu promobox ili u našem štampanom promobox katalogu.

Pripremite se na vreme za predstojeće praznike. Odaberite najkvalitetnije za sebe i za ljude kojima će te pokloniti svoj promo materijal.

VNV Print je tu da vam to obezbedi!


Dugogodišnje iskustvo i stalno usavršavanje nas je dovelo do visokog kvaliteta štampe i do velikog broja naših stalnih klijenata.

Zadovoljstvo i poverenje naših klijenata dovoljno govori o načinu našeg rada, našim vestinama i iskustvu.

Konstantno se trudimo da postignemo očekivanja i zahteva u pogledu kvaliteta, cena i rokova pre svega a potom i stila rada i inovacija.

U prvom planu nam je usluga sito štampe tekstila koju radimo u jednoj ili više boja, kolor i separaciju.

 

Povratak na: Štamparije Arilje