ETNO SELO TIGANJICA RESTORAN TROFEJ

Adresa: Beogradski put bb, Zrenjanin
Zrenjanin Telefon: 023/3884-122
Telefon: 064/287-88-99
Telefon: 064/12-01-801
Web: www.restorantrofej.com
4/ 5stars

Ako od restorana želite nešto više od mesta na kojem ćete samo dobro jesti, na pravom ste mestu.

Restoran TROFEJ nalazi se u sklopu Banatskog etno sela Tiganjica i pruža Vam mnoštvo raznolikih sadržaja kao što su mini zoo, smeštaj u sobama uređenim u etno stilu, dečije igralište, mini ergelu poni konja kao i velikih rasnih konja, market i još mnogo toga.

Ova prijatna oaza nalazi se na 10-ak kilometara od Zrenjanina i 60-ak kilometara od Beograda, na vratima Carske Bare, pa samim tim čini ovo mesto idealnim za odmor, opuštanje i uživanje u Banatu i svim njegovim čarima.

Restoran poseduje salu kapaciteta 130 mesta i terasu 200 mesta, kao i jedan četvorokrevetni apartman i jednu dvokrevetnu sobu.

Ovde možete probati izvanredne specijalitete od divljači, prvoklasni roštilj, ribu i razna jela domaće kuhinje. U ponudi imamo i široku paletu prvoklasnih vina stranih i domaćih vinarskih kuća, kao i odličnih domaćih rakija.


Banatsko etno selo "Tiganjica" sagrađeno je od temelja u lalinskom stilu na način na koji se u davna vremena gradilo.

Dočarava posetiocima Banat, način življenja u Banatu i pruža im mogućnost da se bar na tren vrate u prošlost i osete njegove čari.

Banatska kuća trenutno raspolaže sa šest soba, ekonomskim dvorištem u kojem se posetioci mogu isprobati u kuvanju Čobanskog paprikaša, riblje čorbe i to sve uz zvuke banatske tamburice.

Takođe ispod čuvene banatske kotarke i sušare mogu učestvovati u tradicionalnom svinjokolju.

Tu su i štale sa rasnim konjima kao i staze za jahanje.

Pored navedenih sadržaja Vaša deca se mogu zabavljati u ograđenom dečijem igralištu prepunom sadržaja uz društvo poni konja.

Banatsko etno selo 'Tiganjica" pored svih sadržaja koje nudi posetiocima bavi se i organizacijom bajkovitih venčanja, banketa, seminara, izleta, ekskurzija i ostalih svečanosti, a u ponudi imamo i "quad"-ove. 

 

Povratak na: Restorani Zrenjanin