RESTORAN KAMEL

Adresa: Karađorđev trg 100, Zrenjanin
Zrenjanin Telefon: 023/530-270
4/ 5stars

Restoran raspolaze sa 130. mesta, delom u  sali, opremljenoj u stilu galerije, sa kadrovima Zrenjanina na umetničkim slikama,a delom u ambijentu zatvorene zimske bašte, sa pogledom na park. U toku leta gostima je na raspolaganju i otvorena basta.

Restoran u svom asortimanu nudi širok izbor jela,uglavnom,tradicionalne kuhinje, kao i bogatu ponudu domacih i stranih pića.Ono sto našu kuhinju čini specifičnom i drugačijom je bogatstvo obilnog obroka  vrhunskog kvaliteta, rafinirano izbalansiranog ukusa,koji zadovoljava sve standarde Zakona o bezbednosti hrane ( implementacija HACCP sistema).

Pored svakodnevnih poslovnih i porodičnih ručkova,organizujemo sve vrste proslava i drugih sličnih okupljanja,ishranu sportista,ishranu za učesnike sajmova i sportskih manifestacija ,svečane ručkove i večere,keteringe,koktel partije,promocije i sl.Gosti našeg restorana su bile mnoge licnosti diplomatskog,sportskog,umetničkog,kulturnog i naučnog establišmenta.

S ponosom ističemo da smo pomagali , kao donator i sponzor, da se organizuju i realizuju, brojne sportske,kulturne,obrazovne i dobrotvorne manifestacije,što je rezultiralo  velikim brojem zahvalnica,diploma,medalja i pehara, a 2005. godine smo nagrađeni peharom kao najbolji ugostiteljski objekat.

Tokom  dve decenije  poslovanja, menjajući oblik organizovanja (PP,SUR,DOO),menjali smo i usavršavali  svoje poslovanje  ,kako na naše zadovoljstvo ,tako i na zadovoljstvo naših komintenata.

Zahvaljujući zaštiti Sv. Nikole, nesebičnom trudu i zalaganju osoblja restorana na čelu sa direktorom i gostima koji znaju da prepoznaju gastronomski užitak ,naš  “brod uspešno plovi ugostiteljskim vodama“ već 22. godine,jer naša hrana zadovoljava najistančanija čula.

Hvala Vam na poverenju.

Osoblje restorana Kamel

Pratite nas na Facebook-u