PRO EKO HEM DOO

Adresa: Blagoja Parovića 51, Zrenjanin
Zrenjanin Telefon: 023/531-722
Telefon: 069/153-17-22
4/ 5stars

Preduzeće PRO EKO HEM D.O.O. vrši usluge dezinsekcije, deratizacije i dezinfekcije u skladu sa svim propisima Ministarstva zdravlja i Zakonom o zaštiti životne sredine, uspešno dugi niz godina.

Preparati koje koristimo prilikom obavljanja usluga dezinsekcije, deratizacije i dezinfekcije su ekološki, bezbedni za ljudsko zdravlje (dozvoljeno je da se boravi u tretiranom prostoru neposredno nakon tretmana), ne ostavljaju tragove na zidovima, ne isparavaju i poseduju odgovarajuću dokumentaciju koja je dokaz da su odobrena od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Osoblje u ustanovama kao što su: vrtići, škole, restorani, ambulante, pekare, mlekare, prodavnice, hoteli.... ne moraju napuštati prostorije u kojima se  obavljaju usluge dezinsekcije, deratizacije i dezinfekcije, što govori o bezbednosti preparata koji  se tom prilikom koriste.

Naše preduzeće radi u skladu sa HACCP standardom.

HACCP standard predstavlja sistemski pristup identifikaciji i kontroli rizika koji se odnosi na bezbednost hrane.

Kontrola štetočina primenom HACCP standarda ima za cilj eliminaciju insekata i glodara kao potencijalnih zagađivača namirnica pri čemu se izbegavaju intervencije hemijskim sredstvima i favorizuju preventivne i ekološki prihvatljive mere.

Svetska zdravstvena organizacija priznala ga je kao najefikasnije sredstvo za kontrolu bolesti izazvanih hranom.

U poslednje vreme primena ovog standarda sve više nalazi mesto u našoj prehrambenoj industriji.