SUR MOJ ZAVIČAJ

Adresa: Sirogojno, Zlatibor
Zlatibor Telefon: 064/448-72-39
Telefon: 031/380-20-10
Telefon: 031/848-207 - restoran Zlatibor
4/ 5stars

Restoran "Moj Zavičaj" postoji od septembra 1979. godine.

Izvorni,odnosno prvi restoran se nalazi u Sirogojnu,u samom centru,a od 2010.godine isti restoran postoji i na drugoj lokaciji,na Zlatiboru,nedaleko od autobuske stanice,iza pijace,preko puta skijaskih staza na Obudojevici.

Prijatnim i prirodnim ambijentom,ljubaznim osobljem,a pre svega,domaćom hranom,pripremljenom po starim receptima iskusnih kuvara,čine ovaj restoran jednim od vodećih kada je u pitanju domaća,tradicionalna kuhinja.
Opustite se u prelepom ambijentu i probajte najukusnije specijalitete Zlatiborskog kraja.
Uz odmerene konobare,od kojih su neki i legendarni, imaćete osećaj da ste uvek dobrodosli i da će za vas uvek biti mesta.

Restoran poseduje kapacitete za organizovanje proslava svih vrsta.

Nismo pretenciozni kada kažemo da posedujemo najlepšu baštu Zlatibora. Izdvojeni iz gužve u restoranu Moj Zavičaj možete uživati u veoma ukusnoj hrani, oazi zelenila sa fontanama, cveću, prirodi,a tu je i park za najmlađe.

Dozvolite sebi malo odmora i dođite da uživate u prijatnom doručku, porodičnom ručku ili pak romantičnoj večeri. Jer restoran Moj Zavičaj to i pruža.
Da pobegnete od svakodnevnice,posle prijatnog obedovanja u restoranu,možete uživati u prijatnom i ugodnom smeštaju apartmana,uređenih u planinskom stilu,sa kaminom i prelepim dvorištem. 

Povratak na: Prenoćišta Zlatibor