ALUMANIA

Aluminijum i PVC Zaječar

Adresa: Generala Gambete 56, Zaječar
Facebook

Ako su vam potrebni ALU i PVC proizvodi u Zaječaru, a osobito ograde, gelenderi i ALU i PVC stolarija, onda je Alumania pravi izbor. Alumania je firma koja vam nudi izradu i montažu ALU i PVC proizvoda u Zaječaru po najpovoljnijim uslovima i uz upotrebu visoko-kvalitetnih profila. Možete po atraktivnim cenama i uz najviše standarde kvaliteta da ulepšate svoj dom ili radni prostor vrhunskim ALU i PVC ogradama, gelenderima i stolarijom, ali i da obezbedite svaki prostor jer za naše klijente vršimo i izradu i ugradnju najkvalitetnijih sigurnosnih i običnih vrata.

Ako vam je potrebna ALU i PVC stolarija u Zaječaru ili blizini ovog grada, Alumania ima sve što možete poželeti i garantuje vam poštovanje rokova, vrhunsku izradu i najkvalitetnije materijale. Posedujemo dugogodišnje iskustvo u radu, a naš kvalitet garantuju brojni zadovoljni klijenti. Naši proizvodi garantuju vam vrhunski kvalitet i dug životni vek, što svaki naš klijent može sa zadovoljstvom da potvrdi jer svaka saradnja sa nama se završava isključivo kompletnom satisfakcijom naših klijenata.

Vrhunski kvalitet proizvodnje i materijala garantuje činjenica da je Alumania generalni zastupnik KÖMMERLING PVC stolarije nemačke proizvodnje i zahvaljujući tome može da ponudi najbolji mogući kvalitet profila koje koristimo u izradi PVC i ALU stolarije. Takođe smo generalni zastupnici renomiranog proizvođača sigurnosnih vrata METADORS. Ova velika imena zaslužna su za izvanredan kvalitet izrade naših proizvoda u kombinaciji sa stručnošću naših majstora za izradu koji poseduju dugogodišnje iskustvo u radu i neprestano usavršavaju svoje veštine da bi održali korak sa najnovijim svetskim trendovima u našoj profesiji.

Alumania Zaječar pruža izradu i montažu sledećih PVC i ALU proizvoda:
- ALU OGRADE
- ALU GELENDERI
- PVC OGRADE
- PVC GELENDERI
- ALU STOLARIJA
- PVC STOLARIJA
- SOBNA VRATA
- SIGURNOSNA VRATA
- KOMARNICI
- ZEBRA ZAVESE

Sve naše ALU i PVC proizvode izrađujemo po meri i od najkvalitetnijih profila na našim prostorima i šire. Godine iskustva, kvalitet na prvom mestu i fokus na sigurnost obavljenih radova samo su neki od razloga zbog kojih nas klijenti cene i uvek nam se vraćaju.

Tokom dugogodišnjeg uspešnog rada, mnogi naši sugrađani u Zaječaru i okolini su nam se obratili da bi unapredili ne samo izgled svog prostora kod kuće ili na radnom mestu, već i bezbednosti i sigurnosti svog prostora. Naša sigurnosna vrata sigurno će vam obezbediti mir i spokoj što se tiče bezbednosti, dok raznovrsna ponuda ALU i PVC stolarije pruža jedinstven i privlačan izgled svakog enterijera i eksterijera po ukusu i želji naših klijenata.

Tu smo za svaki dogovor i spremni da ispunimo sve vaše zahteve i želje. Trudimo se da u svom asortimanu uvek imamo nešto u ponudi za svačiji džep i mogućnosti, tako da vas pozivamo da nas u svakom trenutku nazovete radi konsultacije i informisanja o tome šta možemo da ponudimo vama, vašem domu, radnom prostoru ili bilo kojoj drugoj vrsti objekta. Kvalitetna PVC i ALU stolarija može da poboljša vaš kvalitet života i rada na načine na koje niste očekivali i samim tim predstavlja jednu od retkih investicija u vaš prostor koju sigurno nikada nećete zažaliti.

ALUMANIA, Generala Gambete 56, Zaječar
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku
RADNO VREME
Ponedeljak 09:00 - 15:00
Utorak 09:00 - 15:00
Sreda 09:00 - 15:00
Četvrtak 09:00 - 15:00
Petak 09:00 - 15:00
Subota 09:00 - 13:00
Nedelja Ne radimo