DUNAV TRANS

Adresa: Cara Lazara 1, Ram, Veliko Gradište
Veliko Gradište Telefon: 012/672-092
Telefon: 064/6750-305
Telefon: 063/338-415
Email: zika.sekulic.ram@gmail.com
Web: www.dunav-trans.com
4/ 5stars

DUNAV-TRANS iz Rama je samostalna preduzetnička radnja osnovana 1985. god. sa ciljem obavljanja prevoznih usuga na Dunavu tj. uspostavljanja i održavanja linijskog skelskog prelaza za putnički i teretni saobraćaj izmedju Rama (opština Veliko Gradište, Braničevski region) i Banatske Palanke (opština Bela Crkva, Južno Banatskim region). Prevoz danas funkcioniše po sledećem ustaljenom redu vožnje.

DUNAV-TRANS je pored osnovne delatnosti, obavljanja skelskog prevoza na relaciji Ram - Banatska Palanka, učestvovala kao izvođač ili podizvođač u projektima hidrogradnje, obalno-utvrdnih radova, radovima na mostovima, transportu roba i tereta na unutrašnjim plovnim putevima. Detalje o projektima na kojima smo učestvovali i ostvarenoj poslovnoj saradnji možete pročitati ovde.

Zbog primetnog povećanja interesovanja za krstarenje Dunavom na području od ušća Velike Morave do Kapije Djerdapa uslovljenog kako prirodnim lepotama ovog kraja, tako i izuzetnim arheološkim lokalitetima na ovom području (Viminacijum, Ramska Tvrđava, Golubačka Tvrđava, ...), DUNAV-TRANS je u svoju ponudu uvrstio nekoliko varijanti krstarenja Dunavom.

Sedište firme DUNAV-TRANS je u Ramu, u ulici Cara Lazara br. 1, u porodičnoj kući vlasnika na samoj obali Dunava. Plovila su stacionirana u luci Ram i po potrebi se angažuju.