TAPETARSKA RADNJA M - SPES

Adresa: Terazije 63, Užice
Užice Telefon: 031/551-366
Telefon: 064/14-68-716
Email: gligorijevic79@mts.rs
4/ 5stars

Dizajn enterijera, stambenih ili poslovnih prostora, iziskuje istančan ukus u odabiru rasporeda, boja i dimenzija svih onih stvari koje govore pozitivno o Vama kao osobi ili o Vama kao ozbiljnom poslovnom partneru.

Stoga je od presudne važnosti da se Vaši gosti smeste što je udobnije moguće i da uživaju u lagodnosti i komforu svakog provedenog trenutka u Vašoj blizini.

Tapaciranje nameštaja je način na koji lako i brzo možete da dođete do izuzetnog, originalnog komada nameštaja, koji će sve Vaše posetioce ostaviti bez daha.

Tapetarska radnja M-spes, koja nudi - usluge tapaciranja i restauriranja nameštaja, izvodeći stručne popravke, udahnuće novu energiju Vašem pokućstvu.

U zavisnosti od potreba klijenata, vrsni majstori će ili osavremeniti Vaš nameštaj modernim dizajnom i materijalima ili će Vaš stilski nameštaj, nakon kvalitetne restauracije, dobiti novi sjaj.

Raznovrsnim uslugama su obuhvaćeni:

- tapaciranje nameštaja
- lokala
- auto sedišta
- unutrašnjost kombi vozila
- unutrašnjosti automobila

U SVOM POSLOVANJU SE TRUDIMO DA ISPOŠTUJEMO PRECIZNOST I TAČNOST U DOGOVORU SA NAŠIM KLIJENTIMA.

PRATIMO SVE DANAŠNJE TRENDOVE I KORISTIMO MATERIJALE VRHUNSKOG KVLITETA, TU SU RAZLIČITE VRSTE ITALIJANSKIH ŠTOFOVA, TURSKIH I DRUGIH PO VAŠOJ ŽELJI.

REZULTATE NAŠEG RADA MOŽETE VIDETI U:

- hotel PALISAD Zlatibor
- hotel Mona
- Braća Sekulić i mnogi drugi...

ZATO POZOVITE I DOĐITE DA SE UVERITE U KVALITET NAŠEG RADA