PEKARE BLUE MOON

Adresa: Kralja Petra Prvog 5, Užice
Užice Telefon: 031/513-069
Fax: 031/514 276
Email: office@bluemoon.rs
Web: www.bluemoon.rs
4/ 5stars

PEKARE BLUE MOON

Proizvodnja pita, bureka i užičkih komplet lepinja
Kralja Petra I br.5
31000 Uzice

Blue Moon I Kralja Petra I br.5 - 031/513 069 - radno vreme: 00-24
Lokacija

Blue Moon II N.Pašića 30 - 031/513 133 – radno vreme: 06-22h
Lokacija

Blue Moon III Marije Mage Magazinovic 42 - 031/521 996 – radno vreme: 06-14h
Lokacija


Komplet lepinja Facebook stranica

Tripadvisor reviews 

   


PROIZVODI:

* Burek sa mesom
* Burek sa sirom
* Burek prazan
* Pita sa pečurkama
* Pita zeljanica
* Pita krompiruša
* Pita pirinčanica
* Užička komplet lepinja
* Pita sa jabukama
* Pita sa višnjama
* Pita sa šljivama
* Pita sa tikvom Heljdopita - pita od heljdinog brašna sa sirom, kajmakom I jajima

NOVO!!!

BLUE MOON KETERING

Za sve Vaše događaje, proslave, slave i porodična okupljanja!

Kanapei, korpice, kuglice, pite, štapići, salate, salatni ražnjići, sve vrste mesa (roštilj, pečenje), riba, sitni kolači, slatke pite, voćne korpice I još mnogo toga.

Posni I mrsni meni!

Više informacija na telefon 060/6448209

HACCP CERTIFIKAT

O NAMA

Želja da se zauvek zadrže mirisi i ukusi detinjstva i neodoljiva ljubav prema bureku, nastala početkom 60-ih godina, bila je osnovni pokretač i ideja nastanka današnje jedinstvene i moderne užičke pekare ”BLUE MOON”.

Primenom starih receptura, koristeći najkvalitetnije sirovine i vešte ruke najboljih užičkih pekara, tradicionalnim načinom izrade od ručno rađenih kora, napravili smo bureke, pite i čuvene užičke komplet lepinje (lepinje sa sve) – proizvode u kojima sva čula uživaju!

Pekara "BLUE MOON" je osnovana 1994. godine i u svom asortimanu ima 16 vrsta proizvoda. Ima tri prodajna objekta, od kojih jedan radi 24 časa dnevno od prvog dana postojanja. Pekara ”BLUE MOON” zapošljava 20 ljudi.

Ceo asortiman u pekari ”BLUE MOON” je proizveden i kontrolisan po najvišim svetskim standardima, koristeći HACCP sistem, koji je uveden 10. aprila 2009. godine.

SPONZORSTVA:

Od svog nastanka, BLUE MOON je aktivni ”učesnik” u kulturnom, zabavnom i humanitarnom životu grada Užica. Iz godine u godinu, pomažemo i sponzorišemo veliki broj događaja u našem gradu, kao što su: festival ”Park fest” – od 2012.godine, Jugoslovenski pozorišni festival – Narodno pozorište Užice, Moto skupove, Full Control Bike na Ski centru Tornik, ”NEXT” festival, Izložbe pasa, Šahovske i trunire u pikadu, Planinarsko društvo ”Rujno”, Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Grada Užice, Organizaciju ”Srbi za Srbe” – ”Trojka iz bloka”, Memorijalni turnir ”Radomir Rašo Mutavdžić”, Ženski centar i Savetovalište za žene obolele od raka dojke ”Jefimija”, školska takmičenja i slave i mnoge druge.

 

Povratak na: Buregdžinice Užice