ALUMINIJUM I PVC M - LINE

Adresa: Omladinska 44, Užice // Proizvodnja: Gaj bb, Sevojno
Užice Telefon: 060/703-03-10
Email: mlinepvc@gmail.com
Web: www.m-linepvc.com
4/ 5stars

Radom svih zaposlenih Z.P.T.R. M-LINE se trudi da naš proizvodni program aluminijumske i PVC unutrašnje i spoljne stolarije približi evropskim standardima a da pri tom cenu prilagodi platežnoj moći domaćeg kupca.

Odgovorno tvrdimo da su materijali ugrađeni u naše proizvode pažljivo odabrani što zasigurno garantuje kvalitet i dugotrajnost.

Izbor stolarije zavisi od načina gradnje, opremanja enterijera, ali i mogućnosti kupca, pa smo se potrudili da širokom ponudom AL i PVC stolarije, svojim kupcima upotpunimo program pratećim sadržajima kao što su: aluminijumske roletne, rolo garažna vrata, segmentna vrata, komarnici, trakaste zavese, venecijaneri, rolo zavese...

Kako bi proširili kompletnost svoje ponude uveli smo i program Al i PVC stolarije i u odabiru dobavljača pažljivo odabrali profile renomiranog proizvodjača KOMMERLING.

Tako smo u prilici da Vam ponudimo kompletan asortiman KOMMERLING sistema i time ispunimo gotovo svaki Vaš zahtev garantujući evropski priznat kvalitet.

Zahvaljujući iskustvu od preko 40 godina KOMMERLING se ubraja u vodeće proizvodjače sastava prozorskih profila.

Od samog početka insistira se na optimalnoj kombinaciji dokazanog Know-how-a i tehničkog napretka pa su tako KOMMERLING prozorski profili pojam za najbolja rešenja za prozore – kvalitet u koji se možete uveriti.