• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt

 • Član 5 godina

  GVOŽĐARA I FARBARA ŠRAFKO DOO

  Gvožđare Subotica

  Adresa: Ive Lole Ribara 8, Subotica
  Website: www.srafko.rs
  Facebook Instagram
  KORISNE INFORMACIJE
  Slanje poštom / kurirskom službom Slanje poštom / kurirskom službom
  Dostava Dostava
  Poslujemo od: 01.12.1994.
  VRSTE PLAĆANJA
  Kartice
  Čekovi
  Putem administrativne zabrane / rate

  ŠRAFOVSKA ROBA PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA U SUBOTICI! DOĐITE I UVERITE SE SAMI!

  Šrafko – Prodaja šrafova, matica, eksera, šarki, burgija, fleks ploča,alata i svih vrsta okova. Našu misiju, biti na usluzi i pomoći u nevolji, započeli smo 01.12.1994. i danas je ispunjavamo u sopstvenom prostoru, sa mladom, uvek raspoloženom ekipom, uz oko 5000 artikala..

  Naš biznis je započeo idejom da na jednom mestu ponudimo, širokom krugu kupaca, pun asortiman šrafovske robe, ali i ostale, prateće. Od početka rada, 1994.godine, pa do današnjeg dana, naša prodaja se stalno uvećavala. Ovakva tendencija nas je naterala da razmišljamo o proširenju radnog prostora. Tako smo u 1999.godini, i fizički započeli sa izgradnjom sopstvenog objekta, koji je prilagođen potrebama naših kupaca, kao i zaposlenih radnika. Taj novi objekat se nalazi u istoj ulici, ali na parceli koja nosi kućni broj 8. a u njemu raspolažemo sa 40m kvadratnih maloprodajnog prostora i isto toliko veleprodajnog, uz dosta magacinskog prostora.

  Radno Vreme: 7:00-19:30h

  Osnovano: 1994. godine

  Veleprodaja i maloprodaja gvožđarske robe.
  Vijci, matice, šrafovi, tiple, burgije, elektrode, ekseri, šmirgle, brave za vrata, ručice za nameštaj, točkići, šarke za vrata, makaze, klešta, odvijaci, žabice za sajle, ključevi, lajsne, pur pene, silikoni, pištolji, zaštitne naočare, sekire, čekići, nosači kuhinjskih elemenata, izolir trake, katanci, mreža za komarce, luster kuke, zidne kuke, vesalice za odela, lepkovi, bušilice,brusilice, boje i lakovi, dleta, heftalice, zaštitne rukavice.

  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!
  Pošaljite poruku