• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt

 • Član 5 godina

  VILA TAMARIS

  Vile Srebrno jezero

  Adresa: Jezerska 25, Srebrno jezero
  Facebook
  KORISNE INFORMACIJE
  Radi 24h Radi 24h
  Radi nedeljom Radi nedeljom
  Parking Parking
  Wifi WiFi

  Vila Tamaris, smeštena u samom srcu Srebrnog jezera, u naselju Beli Bagrem, na samo 300 metara od plaže, predstavlja savršeno mesto za vaš  prijatan boravak gde ćete u idealnom okruženju osetiti sve čari ovog prelepog mesta.

  Porodica Mijailović, Slobodan i Julijana, sa 48-ogodišnjim iskustvom u trgovini i ugostiteljstvu,
  1993. godine dolazi na Srebrno Jezero i započinje izgradnju vile Tamaris, a od 2000. godine se uspešno bavi turizmom i predstavlja sinonim za lep i prijatan boravak na jezeru.

  Nemoguće je doći na srebrno jezero, a ne primetiti Vilu Tamaris i ne zastati ispred bašte  koja je u par navrat proglašena za najlepšu na jezeru. Karakteristično za nju je to što svake godine poprima novi izgled i ne zna se kad je lepša.
  Pored raznobojnog cveća, tu je i mnogo vrsta perena(trajnica), ukrasnih žbunova i četinara,trave...

  Ambijent upotpunjuje i prelepa fontana u obliku potoka, koja daje svežinu u vrelim letnjim danima, terasa u masivnom drvetu sa visećim petunijama kao i bunar urastao u šareni bršljan.Nedavno su se vratile i rode.
  Od 2008. godine,bašta Vile Tamaris je posvećena deci.U nju se uselila Snežana sa sedam patuljaka.Kao u bajci.Ali i to nije sve.Bajka još traje.

  Mnogobrojni zadovoljni gosti koji se vraćaju svake godine svedoče o kvalitetnom smeštaju i usluzi u vili Tamaris porodice Mijailović.

  Vila Tamaris poseduje 2 jednokrevetne i 2 dvokrevetne sobe, svaka sa sopstvenim kupatilom, terasom, klimom, kablovskom televizijom, internetom i mini barom.

  Takođe svakom gostu je obezbeđeno parking mesto u dvorištu, poseban ulaz, letnja bašta, opremljena zajednička kuhinja za goste.

  Vila Tamaris je otvorena za goste 12 meseci u godini, 365 dana.

  Za rezervacije i dodatne informacije pozvati na telefone

  Poželjne rezervacije u visini 20% od vrednosti aranžmana slati POSTNETOM na adresu Mijailović Slobodan Jezerska 25 12220 Vel.Gradište sa pozivom na broj 063 326 573 Hvala.

  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!
  Pošaljite poruku