EKSKLUZIVNI PANSION-RESTORAN KASKADE PANONIJA

Adresa: Ozrenska 13, Soko Banja
Soko Banja Telefon: 018/837-719
Telefon: 063/582-308
Telefon: 062/963-77-57
Email: kaskade018@yahoo.com
Web: www.kaskade.apartmani.mobi
4/ 5stars

Vila Panonija  izgrađena je u najlepšem delu Sokobanje - predivan pogled na celu Sokobanjsku kotlinu, udaljeni Rtanj, daleko od gradske vreve a blizu svim gradskim sadržajima. Završena je jula 2007. godine i vec tada je predstavljala pomak u turističkoj ponudi a i u samoj arhitekturi u Sokobanji. Luksuzno opremljeni apartmani su vrhunac ponude i ne samo u Sokobanji.

Vila Kaskade zajedno sa restoranom Kaskade je zavrsena u aprilu 2013. godine i to je najnovija ponuda pansionskog smestaja sa ekskluzivnim apartmanima u Sokobanji.
Obe vile se nalaze na 200 metara od centra, na putu za najposećenija banjska izletišta Lepterija, Sokograd i Ozren. Pansion poseduje lift i sopstveni parking prostor.

Apartmani u vili PANONIJA i vili KASKADE su različitih kvadratura, boja, stilova i raspolažu priručnom kuhinjom sa frižiderom, kupatilom, spavaćom sobom, dnevnim boravkom i terasom sa predivnim pogledom na sokobanjsku kotlinu. Svi apartmani su klimatizovani i raspolažu sa Wireless internetom, grejanjem i KATV.

Restoran KASKADE nalazi se neposredno pored vile PANONIJA i sada raspolaže sa 70 mesta i takođe prelepom baštom sa fontanom i vodopadima.

Pratite nas na Facebook-u

 

Povratak na: Apartmani Soko Banja