FIZIKAL CENTAR BY SMA

Adresa: Mačvanska 8, Šabac
Šabac Telefon: 015/7100-807
Telefon: 066/333-113
Web: www.fizikalcentar.rs
4/ 5stars

Fizikal Centar sa svojim pratećim objektima nudi kompletno rešenje za sve vrste rehabilitacionih procesa. Od trenutka kada poverite brigu o Vašem zdravlju nama, naš tim ima jedan jedini cilj koji je podređen ostvarivanju Vašeg napretka u samom procesu rehabilitacije.

Uz vrhunsku opremu i izuzetno obučeno osoblje u mogućnosti smo da Vam ponudimo najkvalitetniju dijagnostiku uz određivanje optimalne kombinacije terapija koje će pomoći u daljem tretmanu.

Pored klasičnih, konvencionalnih metoda primene fizikalnih agenasa, na raspolaganju nam je oprema koja je pažljivo selektovana u procesu višedecenijskih kliničkih ispitivanja. Pružićemo Vam nivo usluge kakav možete da očekujete u svim licenciranim ordinacijama u Evropskoj uniji i SAD.

U skladu sa različitim životnim stilovima i prirodom samih sportova, razvili smo i različite vrste terapija koje na najbolji mogući način mogu da odgovore Vašim individualnim potrebama. Terapiju je važno sprovoditi prema striktno definisanim savetima našeg stručnog tima, tako da je cela klinika posvećena Vašem bržem oporavku i u skladu sa Vašim raspoloživim vremenom.

NAŠA MISIJA
- Pronaći pravu kombinaciju terapija koja će našim korisnicima omogućiti kvalitetniji i zdraviji život.
- Konstatno stručno usavršavanje naših zaposlenih i pažljiv odabir tehnološke podloge za sprovođenje terapija.
- Prilagođavanje korisniku i njegovim potrebama uz svakodnevnu brigu o toku terapije.
- Osluškivanje Vas kao korisnika zbog čega smo unapredili naše kanale komunikacije kako bi bili u mogućnosti da odgovorimo na Vaše zahteve.

Posetite nas i na Facebook-u.