• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt

 • Član 5 godina

  FRIGO BEL

  Ugostiteljska oprema Ruma

  Adresa: Rumska 12,Voganj, Ruma
  Whatsapp: 063/553-274
  Instagram
  KORISNE INFORMACIJE
  Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije Vršenje usluga na teritoriji cele Srbije
  Izlazak na teren Izlazak na teren
  Poslujemo od: 2006.

  Proizvodnja profesionalne ugostiteljske opreme - rashladnih i termičkih uređaja, kao i "Inox" proizvoda osnovna je delatnost ove uspešne privatne kompanije čijem osnivanju je prethodio dugogodišnji rad u ovoj oblasti.

  Za samo 14 godina svoga postojanja, kvalitetom, brzim rokovima isporuke te širokom paletom svojih proizvoda, "Frigo bel" je stekao veliki broj komintenata, a njegovi uređaji danas se nalaze u pekarskim, ugostiteljskim i trgovinskim radnjama širom Srbije.

  Poznata imena naše prehrambene industrije kao što su "Zlatiborac", "Slatko srce", pekare "Kiflovski", jedni su od mnogih zadovoljnih klijenata kompanije "Frigo bel".

  Osnovu "Frigo bel" proizvodnog programa čine:

  - RASHLADNI UREĐAJI: vitrine, ormani, stolovi, mlekarice, šankovi

  - TERMO PROGRAM: tople vitrine, topli sto, pica peći, roštilji na plin i struju, profesionalni šporeti ( plinski i električni ) za ugostiteljstvo, friteze, palačinkarnice, roštilji ( na plin, ćumur i struju ), tosteri

  - "INOX" program (neutrala): stolovi, sudopere, etažne police, kasa pultevi, viseći elementi, hauba, hlebare za hleb i pecivo

  Rok izrade svakog proizvoda je 7 dana, od materijala po želji kupca, a za svakog kupca obezbeđen je i transport (do 60 km udaljenosti), montaža i servis, kao i garantni rok od 12 meseci.

  Pozivamo Vas da se i sami uverite u kvalitet njihovog rada, postojanost i funkcionalnost proizvoda, te da ukažete poverenje timu mladih profesionalaca sa iskustvom dužim od jedne decenije.

  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!
  Pošaljite poruku
  RADNO VREME
  Ponedeljak 08:00 - 16:00
  Utorak 08:00 - 16:00
  Sreda 08:00 - 16:00
  Četvrtak 08:00 - 16:00
  Petak 08:00 - 16:00
  Subota 08:00 - 14:00
  Nedelja Ne radimo