TEPIH SERVIS VANJA

Adresa: Srbijanska 68c, Pančevo
Pančevo Telefon: 013/378-239
Telefon: 065/337-10-06
Telefon: 060/337-10-06
4/ 5stars

Tepih servis Vanja postoji i uspešno posluje 10 godina nudeći Vam profesionalno, mašinsko čišćenje i pranje svih vrsta tepiha i drugih mekih podnih obloga, po najpovoljnjim cenama.

Takođe, obezbeđujemo besplatno preuzimanje i dostavu tepiha za Pančevo.

Svakodnevno na obući nosimo različite vrste nečistoća, koja se u kombinaciji sa vlagom lepi na vlakna staza, tepisona ili tepiha.

Ova nečistoća koju je teško otkloniti klasičnim pranjem i čišćenjem, utiče na brzo propadanje tepiha, ali može izazvati i mnogobrojne zdravstvene tegobe i alergijske reakcije.

Kako bi Vaš dom bio uvek blistav i čist, tepih servis Vanja nudi Vam mašinsko pranje svih vrsta mekih podnih obloga:

-tepiha
-staza
-tepisona
-itisona

Pranje tepiha vrši se mašinama poslednje generacije koje sasvim ukljanjaju sve tipove nečistoća, temeljno tretirajući i samu osnovu vlakana.

Ovakav način čišćenja je jedini koji omogućava temeljno pranje uz potpuno očuvanje kvaliteta tepiha.

Sva sredstva koja koristimo su profesionalna i neškodljiva po zdravlje ljudi i okolinu, a Vašim tepisima obezbeđuju besprekornu čistoću, kao i dugotrajnu svežinu i miris.

Tepih servis Vanja poseduje komoru za sušenje tepiha koja je opremljenja najmodernijim uređajima za sušenje i izvlačenje vlage.

Sušenje u komori pruža nam mogućnost da Vam vratimo čist, opran i suv tepih u bilo koje doba godine, nezavisno od vremenskih prilika.

Takođe, potpuno besplatno preuzimamo tepih na Vašoj adresi i vršimo dostavu u najkraćem roku.

Nakon pranja u servisu Vanja, tepisi će biti čisti, mirisni i bezbedni za Vas i Vaše najmilije.

Naše profesionalno i ljubazno osoblje uvek Vam stoji na raspolaganju, a visok kvalitet usluge preporučio nas je kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.


 

Povratak na: Tepih servisi Pančevo