Član 5 godina

TEPIH SERVIS VANJA

Tepih servisi Pančevo

Adresa: Srbijanska 68c, Pančevo
Viber: 065/337-10-06
Facebook Instagram
KORISNE INFORMACIJE
Dostava Dostava
Poslujemo od: 2008.
Udaljenost od centra Pančeva: 2900 m

Već punih sedamnaest godina naš tepih servis „Vanja“ svojim klijentima pruža najkvalitetnije mašinsko čišćenje i pranje mekih podnih obloga i tepiha po atraktivnim cenama. Na teritoriji Pančeva besplatno preuzimamo Vaš tepih i vraćamo ga očišćenog. 

Iako ulepšavaju naše domove i zimi čuvaju glavu, tepisi po čitav dan sakupljaju nečistoću i prljavštine koje unosimo spolja na obući. Pod uticajem vlage ove nečistoće prianjaju na fina vlakna tepiha ili tepisona i na taj način se dugo zadržavaju čak i posle običnog pranja ili čišćenja. Pored toga što narušava izgled Vaših podova i ubrzava njihovo propadanje, ovaj problem takođe kod ljudi osetljivog zdravlja i dece može da izazove brojne zdravstvene tegobe ili alergije.  

Ipak, postoji rešenje – za čist i blistav dom, tu smo mi, tepih servis “Vanja”. Duboko mašinsko čišćenje svih mekih podnih obloga:

- Tepisona
- Tepiha
- Itisona
- Staza 

U radu koristimo najsavremenije mašine za pranje koje lako i efikasno eliminišu sve nečistoće i dubinski čiste tepih do korena najfinijih vlakana. 

Ovo je najbolji i najefikasniji način da u potpunosti eliminišete nečistoće i priuštite Vašem tepihu dug vek i lep izgled. 

Kada je reč o sredstvima za čišćenje, i u tom pogledu tolerišemo samo najkvalitetnije proizvode koji su potpuno bezopasni po okolinu i zdravlje, a najefikasnije će očistiti Vaše tepihe i omogućiti dugotrajnu svežinu i prijatan miris. 

Tepisi se suše u savremenim komorama uz upotrebu najmodernijih uređaja za sušenje koji izvlače i poslednji trag vlage. Na taj način u stanju smo da Vaš tepih vratimo čist i potpuno suve bez obzira na vremenske prilike i doba godine.

 Naša ljubaznost i profesionalnost već je nadaleko čuvena, a naš kvalitet usluga doveo nam je mnoge dugogodišnje klijente koji nam veruju i rado sarađuju sa nama. Na raspolaganju smo Vam da za Vaše najmilije obezbedimo čiste i mirisne tepihe za lepši životni prostor.

 

FOTO
TEPIH SERVIS VANJA, Srbijanska 68c, Pančevo
Pohvalite
Bio / Bila sam ovde
Prijavite grešku!
Pošaljite poruku
RADNO VREME
Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo