• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt
 • TEPIH SERVIS VANJA

  Tepih servisi Pančevo

  Adresa: Srbijanska 68c, Pančevo
  Facebook Instagram
  KORISNE INFORMACIJE
  Dostava Dostava
  Poslujemo od: 2008.
  Udaljenost od centra Pančeva: 2900 m

  Već punih deset godina naš tepih servis „Vanja“ svojim klijentima pruža najkvalitetnije mašinsko čišćenje i pranje mekih podnih obloga i tepiha po atraktivnim cenama. Na teritoriji Pančeva besplatno preuzimamo Vaš tepih i vraćamo ga očišćenog. 

  Iako ulepšavaju naše domove i zimi čuvaju glavu, tepisi po čitav dan sakupljaju nečistoću i prljavštine koje unosimo spolja na obući. Pod uticajem vlage ove nečistoće prianjaju na fina vlakna tepiha ili tepisona i na taj način se dugo zadržavaju čak i posle običnog pranja ili čišćenja. Pored toga što narušava izgled Vaših podova i ubrzava njihovo propadanje, ovaj problem takođe kod ljudi osetljivog zdravlja i dece može da izazove brojne zdravstvene tegobe ili alergije.  

  Ipak, postoji rešenje – za čist i blistav dom, tu smo mi, tepih servis “Vanja”. Duboko mašinsko čišćenje svih mekih podnih obloga:

  - Tepisona
  - Tepiha
  - Itisona
  - Staza 

  U radu koristimo najsavremenije mašine za pranje koje lako i efikasno eliminišu sve nečistoće i dubinski čiste tepih do korena najfinijih vlakana. 

  Ovo je najbolji i najefikasniji način da u potpunosti eliminišete nečistoće i priuštite Vašem tepihu dug vek i lep izgled. 

  Kada je reč o sredstvima za čišćenje, i u tom pogledu tolerišemo samo najkvalitetnije proizvode koji su potpuno bezopasni po okolinu i zdravlje, a najefikasnije će očistiti Vaše tepihe i omogućiti dugotrajnu svežinu i prijatan miris. 

  Tepisi se suše u savremenim komorama uz upotrebu najmodernijih uređaja za sušenje koji izvlače i poslednji trag vlage. Na taj način u stanju smo da Vaš tepih vratimo čist i potpuno suve bez obzira na vremenske prilike i doba godine.

   Naša ljubaznost i profesionalnost već je nadaleko čuvena, a naš kvalitet usluga doveo nam je mnoge dugogodišnje klijente koji nam veruju i rado sarađuju sa nama. Na raspolaganju smo Vam da za Vaše najmilije obezbedimo čiste i mirisne tepihe za lepši životni prostor.

   

  FOTO
  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!
  Pošaljite poruku
  RADNO VREME
  Ponedeljak 09:00 - 17:00
  Utorak 09:00 - 17:00
  Sreda 09:00 - 17:00
  Četvrtak 09:00 - 17:00
  Petak 09:00 - 17:00
  Subota 09:00 - 15:00
  Nedelja Ne radimo