AKADEMIJA RACIĆ

Adresa: Vojvode Radomira Putnika 15 (tržni centar kod suda), Pančevo
Pančevo Telefon: 064/2111-468
Email: nadaracic@hotmail.com
4/ 5stars

Frizerska akademija, škola za negu lepote  studio za negu lepote "Racić" smeštena je u samom centru Pančeva.

Sa svojim radom frizerska akademija je počela 2004. godine s tim da vlasnica Nadica Racić iza sebe ima više od 24 godine radnog iskustva.

Član reprezentacije Republike Srbije i takmičar već dugi niz godine u izradi pundji svoju veštinu i s pravom možemo reći umetnost vrlo rado prenosi na generacije koje pohadjaju akademiju.

Sa ponosom ističemo da smo za relativno kratko vreme od kad postoji naša studio i akademija za negu lepote "Racić" uspešno obučili veliki broj mladih ljudi, koji danas svoja znanja primenjuju u ulogama frizera ili kozmetičara.

Frizerska akademija, kozmetička akademija, škola za negu lepote i studio lepote "Racić" brine se o negi lica, tela i kose a pruža i obuku za zanimanja:

• muško-ženski frizer
• kozmetičar
• maser
• pedikir
• manikir
• profesionalni šminker

Svoje polaznike teoretski i u praksi škola za frizere i negu lepote uči nadogradnji noktiju, geliranju i izlivanju noktiju. Takodje akademija za frizere i škola za negu lepote "Racić" edukuje Vas da steknete adekvatna znanja potrebna za primenu hladne i tople depilacije, profesionalno šminkanje, pedikir , manikir itd.

Svojim predanim radom i trudom uspeli smo da ostvarimo značajne rezultate u svom poslu. Naš najveći uspeh ogleda se upravo u tome da od Vas stvorimo profesionalne i samostalne frizere i kozmetičare.

Akademija za frizere i studio za negu lepote "Racić" svojim polaznicima, nakon položenog završnog ispita izdaje uverenje o stručnosti koje je priznato i prepoznatljivo. Ukoliko se odlučite da se zaposlite kod nas, a bili ste naš učenik, unapred se radujemo saradnji sa Vama i naravno imate prednost u odnosu na druge kandidate.

Steknite neophodno znanje, veštinu i umeće u akademiji za frizere i školi za negu lepote. Frizerska akademija "Racić" Vas čeka.