RESTORAN DVOR

Adresa: Cara Dušana 56, Novi Sad
Novi Sad Telefon: 021/468-970
Telefon: 063/501-140
4/ 5stars

Restoran DVOR je poznati novosadski restoran koji je počeo sa radom 1998. godine i nalazi se u jednoj od najlepših ulica, Cara Dušana broj 56. Ambijent, priprema hrane i usluga su na visokom nivou. Restoran DVOR je idalno mesto za Vaše susrete, kada su u pitanju poslovni i svečani ručkovi kao i druge proslave kapaciteta do 75 osoba u restoranu, bašte od 30 mesta i obezbeđenog parkinga ispred.

U ponudi je više od 70 vrsta jela po principu ALA CARD, a od specijaliteta izdvajamo: rolovanu teletinu ospod sača, namažete na kajmaku, epigram DVOR, smuđ filet u povrću, dimljenu pastrmku file i ostala jela koja su svojim ukusom oduševile mnoge Novosađane.

Restoran DVOR posećuju mnoge značajne ličnosti iz sveta biznisa, kulture, sporta, umetnosti jer im ambijent, hrana i usluga pružaju izvanredan hedonistički osećaj i lagodnost.

Muzika skadarijskog tipa tamburaša takođe doprinosi odličnoj atmosferi boravka u restoranu, naravno i uz veliki izbor vina poznatih vinarija iz cele Srbije. U ponudi se izdvaja i specijalan popust za organizovane proslave (do 75 mesta).

 

 

Povratak na: Restorani Novi Sad