• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt

 • Član 10 godina

  MATAMI FLOWER GARDEN

  Rasadnici, uređenje bašte Novi Sad

  Adresa: Franje Štefanovića 4, Petrovaradin
  Telefon: 064/144-73-24
  Whatsapp: 064/144-73-24
  KORISNE INFORMACIJE
  Radi nedeljom Radi nedeljom
  Izlazak na teren Izlazak na teren
  Poslujemo od: 2006.

  Poštovani ljubitelji prirode, preduzeće Matami Flower Garden nalazi se u Petrovaradinu i bavi se kompletnim pružanjem usluga iz oblasti hortikulture.
  Počevši od izrade idejnog rešenja, pripreme terena, izvođenja radova, do održavanja uređene zelene površine.

  Svaki segment u realizaciji dogovorenog rešenja izvodi se pod stručnom pažnjom Dr. Milana Mišića, čiji je rad u ovoj oblasti PRIVREDNA KOMORA VOJVODINE na osnovu pravilnika o nagradama DOBAR DIZAJN nagradila ovom najprestižnijom nagradom iz oblasti unapređenja dizajna u privredi, i time mu učinila veliku čast kao dizajneru u oblasti hortikulture, tim pre što je nagrađen kao pojedinac, a isto priznanje je dobilo i preduzeće MATAMI FLOWER GARDEN čiji je on Direktor.

  Posebno priznanje NOVOSADSKOG SAJMA za ocenjivanje kvaliteta na 43. međunarodnom sajmu LOVA, RIBOLOVA, SPORTA I HORTIKULTURE održanom od 28. 09. - 03. 10. 2010. za poseban doprinos u uređenju enterijera Festivala sporta GYM FEST 2010. dobili su preduzeće MATAMI FLOWER GARDEN i Dr. Milan Mišić.

  Gospodin Milan Mišić je imao veliku čast da bude gost Novosadske televizije u više televizijskih emisija posvećenih tematici vezanoj za hortikulturu. Dve emisije po svojoj sadržini zaslužuju pažnju - Arhitektons i Radionica. Prva emisija se bavila arhitekturom vrta a druga pojmom vrtlara. Do sada smo uradili preko 300 vrtova raznih arhitektonskih stilova: istočnjačkih, sredozemnih, pustinjskih, formalnih, seoskih, engleskih, gradskih, romantičnih, planinskih… Posebno bi izdvojili alpinetume, jezera i istočnjačke vrtove. Ugradili smo deo sebe u mnogo prelepih zelenih oaza širom naše zemlje a i u inostranstvu.

  Porodični vrtovi-Mileta Dragića, Miloša Bojanića, Branka Lazičića, Milana Bogdanića, Nene Rauša, Darka Ćorovića, vila meksičkog ambasadora… Restorani-Skala, Arta hotel, hotel Prezident, gelateria Sistem, T café…

  Preduzeća i ustanove - Novograp, Mica Mlekarica, Panonska banka, Coteksviscofan Klinika za stomatologiju Vojvodine…
  Za više informacija možete nas dobiti na adresi – Franje Štefanovića 4, 21132 Petrovaradin i na telefone 021:6435 164 , mob. 064 144 73 24.

  FOTO
  Pohvalite
  Bio / Bila sam ovde
  Prijavite grešku!