• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt
 • DOO DT KODEN

  Građevinske firme i usluge Novi Sad

  Adresa: Bulevar Oslobođenja 11-13, Novi Sad

  Kompanija DT KODEN iz Novog Sada, jedna je od najvećih uvoznika čeličnih i aluminijumskih panela na našem i okolnim tržištima. Poreklo ovih materijala je italijansko.

  U saradnji sa našim kooperantima, pojavljujemo se kao generalni izvođači objekata domaćih i stranih investitora. U zavisnosti od projektnih zahteva, veličina objekata kreće se od par stotina kvadrata pa do par hiljada, čak i desetina hiljada kvadratnih metara.

  Mogućnosti primene materijala iz našeg programa su višestruke:

  - u građevinarstvu
  - izgradnji svih vrsta poslovnih i industrijskih objekata
  - skladišta, sportskih hala, komora, hladnjača, mlekara, sušara, klanica
  - unutrašnjim uređivanjem
  - na području prozorskih i vratnih okvira
  - i razne druge primene

  Objekti prikazani na ovom sajtu su samo jedan mali deo referencne liste kompanije DT KODEN. Sastavni deo naše reference su razni objekti i mnogobrojne isporuke materijala.

  Broj firmi koji sarađuje sa nama se povećava iz dana u dan jer se trudimo da naša reklama budu kvalitetno izvršeni radovi i zadovoljni investitori.

  Nadamo se da će izuzetno brza isporuka materijala našim kamionima, kvalitetno završeni radovi i obaveze navesti i Vas da nam ukažete poverenje i postanete deo naše referencne liste zadovoljnih investitora.

  U vlasništvu firme posedujemo novo izgrađen industrijski objekat u Novom Sadu - HLADNJAČA kapaciteta 2.000 tona, na lokaciji udaljenoj oko 1,5 km od autoputa Subotica - Novi Sad - Beograd (koridor 10).

  Objekat je površine 1.460 m2 podeljen je u šest identičnih komora visine 6,5 m, upotpunjen najsavremenijom hladioničkom i kancelarijskom opremom.

  Objekat ima mogućnost dvorežimskog rada tj. rad od potrebne plusne temperature do – 22ºC.

  Manji deo kapaciteta hladnjače koristimo u sopstvene svrhe, dok je veći deo namenjen rentiranju.