DOO DT KODEN

Adresa: Bulevar Oslobođenja 11-13, Novi Sad
Novi Sad Telefon: 021/442-220
Telefon: 021/445-701
Email: dtkoden@sbb.rs
Web: www.dtkoden.co.rs
4/ 5stars

Kompanija DT KODEN iz Novog Sada, jedna je od najvećih uvoznika čeličnih i aluminijumskih panela na našem i okolnim tržištima. Poreklo ovih materijala je italijansko.

U saradnji sa našim kooperantima, pojavljujemo se kao generalni izvođači objekata domaćih i stranih investitora. U zavisnosti od projektnih zahteva, veličina objekata kreće se od par stotina kvadrata pa do par hiljada, čak i desetina hiljada kvadratnih metara.

Mogućnosti primene materijala iz našeg programa su višestruke:

- u građevinarstvu
- izgradnji svih vrsta poslovnih i industrijskih objekata
- skladišta, sportskih hala, komora, hladnjača, mlekara, sušara, klanica
- unutrašnjim uređivanjem
- na području prozorskih i vratnih okvira
- i razne druge primene

Objekti prikazani na ovom sajtu su samo jedan mali deo referencne liste kompanije DT KODEN. Sastavni deo naše reference su razni objekti i mnogobrojne isporuke materijala.

Broj firmi koji sarađuje sa nama se povećava iz dana u dan jer se trudimo da naša reklama budu kvalitetno izvršeni radovi i zadovoljni investitori.

Nadamo se da će izuzetno brza isporuka materijala našim kamionima, kvalitetno završeni radovi i obaveze navesti i Vas da nam ukažete poverenje i postanete deo naše referencne liste zadovoljnih investitora.

U vlasništvu firme posedujemo novo izgrađen industrijski objekat u Novom Sadu - HLADNJAČA kapaciteta 2.000 tona, na lokaciji udaljenoj oko 1,5 km od autoputa Subotica - Novi Sad - Beograd (koridor 10).

Objekat je površine 1.460 m2 podeljen je u šest identičnih komora visine 6,5 m, upotpunjen najsavremenijom hladioničkom i kancelarijskom opremom.

Objekat ima mogućnost dvorežimskog rada tj. rad od potrebne plusne temperature do – 22ºC.

Manji deo kapaciteta hladnjače koristimo u sopstvene svrhe, dok je veći deo namenjen rentiranju.