DRVENA STOLARIJA PO MERI

Adresa: Josifa Marinkovica bb, Novi Sad
Novi Sad Telefon: 064/612-74-74
Email: novidomplus@gmail.com
Web: www.novidomplus.co.rs
4/ 5stars

DRVENA STOLARIJA - IZRADA, PRODAJA I MONTAŽA, VRATA I PROZORI.

Ulazna vrata i prozori moraju da zadovolje Vaše potrebe za estetikom, ali istovremeno da budu funkcionalna i da Vam pruže bezbednost.

Prozori su izrađeni od lameliranih elemenata takozvana troslojna lepljenica, debljine 8 x 7 cm, sa radijalnim rezom bez nastavaka po licu i optimalne suvoće 10 % ± 2 % Staklo koje se ugradjuje u prozore je 4 + 16 + 4 termo staklo ili vakum.

Gde se postiže dobra termička i zvučna izolazija. Okov koji se koristi u izradi prozora je pretezno okretno nagibni od raznih proizvođača kao npr. roto, gu, sigenija, vabis i dr.

U donjem delu prozora, značajnu ulogu u skupljanju vlage i vode i odbijanja iste ima okapnica od eloksiranog aluminijuma, koja ima ulogu zaštite donjeg horizontalnog elementa od vode.

Kod izrade ulaznih vrata koja se takođe rade od kvalitetnog drveta gore naznačene suvoće treba napomenuti da se pored klasičnog zatvaranja (obična brava), upotrebljava i bočni zatvarac sa 5 prihvata što obezbeđuje bolje dihtovanje i dodatno obezbeđenje.

Završna obrada odnosno premazi / farbanje / lakiranje radi se najsavremenijim metodama prskanjem.

Prvo se nanosi impregnant sa fungicidnim dejstvom a posle toga lakovi sa međubrusenjem. temeljni premaz radi se u 2 sloja i jednom završni premaz. Koriste se lakovi italijanskog proizvođača na vodenoj bazi, čiju postojanost proizvođač u deklaraciji garantuje do 10 god i koji je pritom ekološki.

Ako se uradi i kvalitetna montaža prozora i vrata, onda se produžava vek trajanja svakog proizvoda. Našom ponudom obuhvaćene su izrada, prodaja i montaža drvene stolarije koju čine:

• Prozori: jednokrilni, dvokrilni
• Vrata: ulazna, sobna, balkonska
• šalukatre, grilje
• stepenice
• svetlarnici
• komarnici

NAMEŠTAJ - KUHINJE, KREVETI, AMERIČKI PLAKARI I STOLOVI Iako Vam se možda čini da je opremanje kuće i uređenje enterijera skoro nemoguće obaviti bez trzavica između Vas i partnera, kada imate pomoć stručne osobe, biće mnogo lakše da uskladite želje. Osim što će prema prostornim mogućnostima predložiti najbolje rešenje, pomoći će Vam i da izaberete adekvatnu boju i stil. Posebno kada su u pitanju kuhinje, koje su, kao po pravilu, minimalne kvadrature i izvora svetlosti. Zato je potrebno uklopiti boje i oblike, kao i sprovesti instalacije, da bi se postigao što bolji efekat.

Pametno raspoređeni drvni i stakleni elementi daće poseban šarm Vašoj kuhinji. I ne samo kuhinji. Ormari, američki plakari, regali, TV i kompjuterski stolovi od drveta, prema Vašem nacrtu, oplemeniće prostorije u kojima boravite i načiniće da se osećate dobro. Bračni, dečiji i kreveti za jednu osobu izrađeni prema Vašim dimenzijama zasladiće san. A, cipelarnici koji pristaju u svaki hodnik, pomoći će da se rešite nepotrebnog nereda u stanu ili kući.

Proizvodnja nameštaja od drveta nama predstavlja zadovoljstvo, a to isto želimo i Vama kada naši proizvodi postanu deo Vašeg eksterijera i enterijera.