FLORIDA 1994 DOO

Adresa: Kej Skopskih žrtava 181, Novi Pazar
Novi Pazar Telefon: 020/389-170
Telefon: 063/628-005
Telefon: 063/103-09-01
Email: office@florida.rs
Web: www.florida.rs
4/ 5stars

DOO FLORIDA 1994, je počela sa proizvodnjom 1994 godine od male porodične manufakture radom i stalnim inovacijama prerasla je u pravu modernu fabriku, koja proizvodi muški i ženski program.

Godinama unazad uspešno poslujemo sa mnogo kupaca u Srbiji kao i u zemljama bifše SFRJ. Odeljenje dizajnera i modelara brinu o svakom detalju na crtežu koji treba da privuče pažnju probirljivih kupaca.

Modeli nakon timskog odobravanja idu u dalji proces obrade, naredna faza podrazumeva grubo spajanje pri čemu se naručito vodi računa da se isprate nacrtne linije koje su zaštitni znak već prepoznatljiv na tržištu, zatim se tako obrađeni modeli montiraju do konačnog proizvoda.

Na kraju sledi detaljan pregled, timske konsultacije o evenntualnim izmenama i konačno pakovanje.

Velika strast prema poslu i beskrajna želja ka inovacijama vodi kompaniju ka novim ciljevima, a ovi su dostižni visokim standardima u evropskoj proizvodnji i povećanju kapaciteta i osvajanju novih tržišta.

Nalazimo se u Novom Pazaru, proizvodnja je u ulici kej Skopskih žrtava 181, a naši maloprodajni objekti su ulici 1.maja 28 i Rifata Burdževića 17, takođe u Novom Pazaru.