KIMMEL

Adresa: Stevana Nemanje 17, Novi Pazar
Novi Pazar Telefon: 020/315-315
Telefon: 020/331-220
Email: mirsad_poturak@hotmail.com
Web: www.kimmel.co.rs
4/ 5stars

Naše preduzeće je počelo sa radom u novembru 1989.godine, kao „Komerc-tours“, a od 1994.godine pod nazivom „KIMMEL“ D.O.O. Osnovna delatnost preduzeća je prevoz putnika u međugradskom i međunarodnom saobraćaju i  ugovoreni (vanlinijski) prevoz. Povremene usluge vršimo za turističke agencije, udruženja, škole i organizujemo izlete, putovanja, ekskurzije i dr.

Dugogodišnje iskustvo naše firme, odabrani tim profesionalnih vozača, savremeni vozni park, ljubaznost i razumevanje za sve potrebe naših putnika garancija su vrhunskog i trajnog kvaliteta naših usluga i čine ime „KIMMEL“ prepoznatljivim, a nas ponosnim.

Naši poslovni prioriteti su udobnost, tačnost, sigurnost, želja i zalaganje da udovoljimo svim potrebama naših putnika, da tokom putovanja negujemo dobru timsku atmosferu, prijateljske odnose i uzajamno poštovanje. Da na najbolji način odgovorimo na sve predvidive i nepredvidive okolnosti, a sa ciljem da svaki naš putnik bude zadovoljan u toj meri da mu naše usluge budu i svaki sledeći izbor. Naša briga je srećan i zadovoljan putnik!

Vaš pouzdan partner na putu:
KIMMEL tours
Udobno - Tačno - Sigurno