• Početna
 • O Srbiji
 • Okruzi
 • Info kutak
 • Magazin
 • Reference
 • Kontakt
 • Pomozimo deci sa KiM da uživaju u prvom odlasku na more
  25.05.2022

  Pomozimo deci sa KiM da uživaju u prvom odlasku na more

  U okviru humanitarne akcije „Kosovo i Metohija je srce našeg srca“, humanitarna organizacija „Srpska solidarnost“ obezbedila je deo sredstava za odlazak prvi put na more dece iz enklava sa KiM. Da bi se projekat realizovao i mališani prvi put videli more neophodno je skupiti još 1.200.000 dinara za planiranu ishranu dece - tri obroka i užinu.

  Organizacija poziva sve ljude dobre volje da u skladu sa svojim mogućnostima doniraju i podrže ovaj humanitarni projekat.

  Zabava za mališane

  Sto malih heroja iz enklava imaće priliku da u okviru ove akcije provede 10 dana na moru. Predviđeno je da budu smešteni u Sutomoru, a pored odmora kupanja i sunčanja obezbeđeni su i izleti, krstarenje brodićem, žurke, sportske aktivnosti i kreativne radionice.

  Kako bi deca prvi put videla more akciju su pomogli „Vitezovi sv. Jovana Vladimira “ iz Bara koji su obezbedili smeštaj u hotelima i apartmanima, a Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije obezbedila je prevoz.

  Pomozite i vi

  Humanitarna organizacija „Srpska solidarnost“ čiji cilj je smanjenje siromaštva, podizanje svesti kod građana i društveno odgovornih kompanija kako bi se udružili u borbi protiv gladi i siromaštva. Plan humanitarne akcije je da obuhvati decu iz socijalno ugroženih porodica, koja rastu u teškim uslovima, vrlo često i bez struje i vode.

  Ukoliko želite da podržite projekat ove organizacije, možete to uraditi do 01. juna 2022. godine i to:

  Slanjem SMS poruke na broj 1389 (cena poruke 100rsd sa PDV-om za sve mreže)

  ili uplatom novčanih sredstava na:

  Srpska Solidarnost

  Žiro račun: 340-11013053-38

  PayPal: srpskasolidarnost@gmail.com

  Instrukcije za uplate na devizni račun:
  Currency tag(EUR,RUB,$...)
  SWIFT code: GIBARS22
  IBAN: RS35340000001101305338
  NAME: Srpska solidarnost
  ADDRESS: Beograd, Skerlićeva 12

  Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Branka Antića na broj +381606616191